Sales Support Medewerker

FairConnection vermarkt vers fruit en groente uit diverse landen vanuit de visie transparantie eerlijkheid en betrouwbaarheid. Door de aanhoudende groei is er behoefte aan versterking met een Sales Support Medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces van teler tot klant. Er heerst een no-nonsense cultuur en het team bestaat uit 20 medewerkers. Tevens treed je direct in dienst bij FairConnection!

Sales Support Medewerker 

Fulltime

Functieomschrijving:

Invoeren van inkooporders in het ERP systeem. Wij werken nu nog met ERP systeem AX, in de toekomst zullen wij overstappen op Navision. Hiernaast houdt jij je bezig met de organisatie en dienstverleners voorzien van informatie. Afspraken maken met het inzetten van externe partijen, keuringsdiensten en douanekantoor, t.b.v. import en export orders. Verzamelen en archiveren van kwaliteitsdocumenten van leveranciers en dienstverleners. Het plannen en aansturen van de ompakafdeling. Afstemmen van de verlading van verkooporders met commercie en organiseren van transport naar afnemers. Kortom, als Sales Support Medewerker ben jij de spin in het web van onze organisatie.


Je werkplek:

FairConnection is een jong en ambitieus importbedrijf gevestigd in Ridderkerk. De import bestaat voornamelijk uit fruit en wordt uit de hele wereld geïmporteerd. De klanten bevinden zich in heel in Europa en bestaan uit supermarkten en andere vers-organisaties. Er wordt gewerkt met een enthousiast team waarbij teamspirit, gedrevenheid en internationale professionaliteit de boventoon voeren. Vanwege de sterke groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een Sales support Medewerker.


Functie-eisen:

 • MBO / HBO werk en denkniveau;
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is gewenst, bij voorkeur in de food en/of AGF;
 • Competenties: communicatief vaardig, nauwkeurig, leergierig, probleemoplossend, klantgericht, stressbestendig en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre.


Wij bieden:

 • Startdatum zo snel mogelijk;
 • Directe indiensttreding bij FairConnection;
 • 38-urige werkweek;
 • Een gezonde werkomgeving in een enthousiaste team;
 • Een no-nonsense cultuur binnen een internationaal bedrijf.
 • Voldoende persoonlijke ontwikkelmogelijkheden;
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


van nes + plaisier:

Van Nes + Plaisier en FairConnection werken bewust en vol vertrouwen samen aan het invullen van deze vacature. Dat is de reden dat Van Nes + Plaisier de werving en selectie verzorgt en als contactpersoon fungeert voor deze functie.

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door je CV te mailen naar sdgroot@vannesenplaisier.nl. Voor vragen kan je mij bereiken op 0180-820822. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de Finance, Sales & Office óf andere sectoren? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.

 

 


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven