Accountmanager binnendienst

Sta jij graag met klanten in contact, maar vind je het ook fijn om intern de lijntjes uit te zetten? Ben jij een regelneef (of nicht) in hart en nieren? Dan komen wij graag met jou in contact!

Accountmanager binnendienst

Standplaats: Poeldijk
Aantal uren: fulltime (40 uur)
Opleidingsniveau: MBO werk- en denkniveau


Bedrijfsinformatie

Varekamp Coldstores is een snelgroeiende, logistieke dienstverlener gevestigd in Poeldijk. Ze zijn hét schakelpunt voor importeurs, exporteurs en retail-organisaties met moderne verzamel-, opslag- en distributie faciliteiten. Varekamp Coldstores doet de opslag en distributie van AGF-producten en bloembollen afkomstig uit en bestemd voor binnen- en buitenland. Ze zijn continu in ontwikkeling om de klanten een full-service logistiekpakket aan te bieden. Hierdoor is geen dag hetzelfde en kom jij te werken in een dynamische, internationale omgeving. Het bedrijf bestaat voornamelijk uit medewerkers in het warehouse en op de customer service. Inmiddels werken er ruim 20 enthousiaste en gedreven vakmensen bij Varekamp Coldstores die de logistieke puzzel iedere dag weer tot een goed einde proberen te brengen. De afdeling customer service bestaat uit zeven personen. In verband met de aanhoudende groei zijn wij voor deze afdeling op zoek naar versterking!


Hard werken loont!

Bij aanvang krijg je een tijdelijk contract. Maar wees gerust. De intentie is om iemand hierna een vast contract aan te bieden bij een wederzijdse match. De salarisindicatie ligt tussen de € 2500,- en € 3500,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband. Uiteraard is dit afhankelijk van kennis en ervaring. Ook krijg je 8% vakantiegeld en 28 vakantiedagen op jaarbasis. Varekamp heeft een eigen aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Je pensioen wordt afgesloten bij NN. Zowel de werkgever als de werknemer dragen bij aan de pensioenpremie, waarbij de eigen bijdrage beperkt is. Naast de informele sfeer en het gezellige-, jonge- en dynamische team wordt er ook hard gewerkt. En het harde werken wordt niet alleen in salaris beloond, maar er worden ook geregeld leuke dingen georganiseerd. Zo is er ieder jaar een teamdag, rammelen de kerstpakketten nooit en ben je ieder jaar welkom op de bedrijfs BBQ. Daarnaast worden successen gevierd en word je op je verjaardag in het zonnetje gezet. Ook is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling d.m.v. het volgen van cursussen.


Jouw toekomstige werkdag:

Deze week heb je een vroege week. Je bent om 7:00 uur aanwezig en trakteert jezelf en je collega’s op een lekkere bak koffie. Vandaag staat er genoeg op de planning. Je hebt een kort overleg met je collega’s en begint met het verwerken van een aantal orders in het systeem. Je bent secuur, want je wilt uiteraard dat er niets verkeerd gaat voor je klanten. Klant is koning en kwaliteit gaat voor snelheid en kwantiteit. Zo zitten jij en je collega’s nou eenmaal in elkaar. Nadat je zorgvuldig het één en ander in het systeem hebt ingevoerd loop je tegen een vraag aan. Je twijfelt niet en belt gelijk de klant op. Zekerheid voor alles zeg maar. En daarnaast vind je het ook gewoon erg leuk om door de dag heen verschillende klanten te spreken. Of dit nu in het Nederlands, in het Engels of misschien wel in een andere taal is; je schakelt net zo makkelijk. Nadat alles duidelijk is vervolg je je werkzaamheden en monitor je door de dag heen continu de planning rondom de in- en uitgaande productstromen. Bij afwijkingen ben jij de schakel die alles regelt en zorg je ervoor dat alles uiteindelijk alsnog vlekkeloos verloopt. Naast het onderhouden van klantcontact sta je ook veel in contact met douane, keurmeesters en transporteurs. En met een ieder heb je een ander praatje. En om de functie nog net even wat veelzijdiger te maken dan dat deze al is, neem jij ook productie- en transportorders aan. Deze orders verwerk je en je zorgt ervoor dat alles volgens planning uitgevoerd wordt. Uiteraard zorg je voor de juiste administratieve afhandeling. Poe hé, je ziet dat het alweer 16:00 uur is. De tijd is vandaag weer gevlogen. Het liefst zou je nog het één en ander afmaken, maar je collega die de late dienst draait tot 18:00 uur stelt voor dit van je over te pakken. En dat is fijn, want met jouw inzet en verantwoordelijkheidsgevoel zou je gerust nog langer blijven. Je pakt je spullen en gaat lekker bijtijds naar huis. Morgen weer een nieuwe dag waar je nu al zin in hebt!

Varekamp Coldstores is een onderneming die volop in ontwikkeling is. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die het leuk vindt om met de organisatie mee te denken én mee te  groeien. Er liggen prachtige kansen. Pak jij deze kansen met beide handen beet? 


Dit ben jij:

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Het liefst richting de logistieke sector;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engels taal in woord en geschrift. Spreek jij ook Spaans, Frans en/of Duits? Dan werkt dat zeker in je voordeel!
  •  Je bent bereid om de ene week vroeg te starten (7:00 uur) en de andere week af te ronden (18:00 uur). De werkweek is 40 uur, dus de ene week kan je hierdoor lekker bijtijds naar huis en de andere week kan je net wat langer in je bed blijven liggen voordat je op je werk verwacht wordt;
  • Je kan snel schakelen, bewaart het overzicht en beschikt over een helicopterview. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit en werk je pragmatisch.

Een PPA (assessment) kan deel uitmaken van de wervings- en selectieprocedure. Na het invullen van de PPA wordt de uitkomst eerst besproken tussen jou en een gecertificeerde collega van Reinders & van Soest. Hierna wordt de uitkomst van de PPA besproken en gedeeld met ons contactpersoon binnen Varekamp Coldstores.

Het werving & selectietraject wordt uitgevoerd door Reinders & van Soest Recruitment. Ben jij geïnteresseerd in de bovenstaande functie neem dan direct contact op via sollicitatie@reindersenvansoest.nl of telefonisch via 0174-514875.

 


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven