Accountmanager

Een accountmanager bij Decorum …

Is een harstikke gave functie. Zo simpel is het. Want je vertegenwoordigt alle Decorum leden en het Decorum merk bij onze relaties. Decorum is een coöperatie van bijna 60 kwaliteitskwekers. Het assortiment bestaat uit vele duizenden top producten en Decorum is het premium merk van onze leden. De focus ligt op het creëren van vraag naar ons merk in zowel binnen als buitenland. De daadwerkelijke verkoop vindt plaats bij onze leden.

Accountmanager


Wij zoeken …

Een accountmanager (voor 32 tot 40 uur per week). Een aanpakker. Een professional met humor. Gedreven, gemotiveerd, betrokken. Even een paar wensen op een rijtje:

  • HBO werk & denk niveau
  • Ervaring als verkoper of accountmanager
  • Ervaring in de sierteelt sector is een pre
  • Goede beheersing van de Duitse taal
  • Iemand die bereid is te reizen (naar Duitsland)
  • Een accountmanager die kan meedenken met onze leden en klanten

Kortom: Een alles-kunner op het gebied van sales en accountmanagement!


Wat ga jij doen?

Decorum heeft een heel bijzonder klantengroep. Namelijk een aantal high end Duitse supermarktketens. Samen met een logistieke partner zijn wij hun category manager. En dat als kwekersgroep! Dat is heel bijzonder. Vele tientallen supermarkten hebben een eigen Decorum bloemen en planten concept op de winkelvloer staan. Wij kiezen het assortiment, zorgen voor een gave uitstraling en bedenken shopper activatie campagnes. Dus als accountmanager ben je in de weer met je klanten maar ook met onze leden en andere leveranciers. Je bent de spin-in-het web tussen klant-leverancier maar ook tussen de klant en onze marketing afdeling. Jij weet als geen ander wat er speelt bij onze klant en speelt daar handig op in met nieuwe producten en verbeteringen in het concept. Dat leidt namelijk tot meer rendement voor de klant … en ons!


Wij bieden …

Uitstekende voorwaarden uiteraard! Want dat verdien je ook, letterlijk en figuurlijk. Onder de voorwaarden een leaseauto, mobiele telefoon, laptop, prima salaris, pensioen en opleidingsmogelijkheden.  Tel daarbij op 25,5 vrije dagen per jaar, wekelijks vers bedrijfsfruit, werkplek in het World Horti Center en er ligt een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.


Werken bij Decorum is …

Uitdagend, gevarieerd en gewoon leuk. Je komt te werken in een klein en gemotiveerd team, gevestigd in het prachtige World Horti Center. Je werkt uiteraard nauw samen met je collega’s, maar ook met onze leden. Daardoor kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat geen dag hetzelfde is!


Solliciteren kan via …

Stuur je CV en motivatiebrief naar raymond@decorumcompany.com. Heb je vooraf nog vragen? Bel Raymond Hedges via 06-14181952 en vraag maar raak.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven