Administratief medewerker

De Mooij Zoetermeer is specialist in het dagelijks vervoeren en verhandelen van groenten en fruit in Nederland en België. Met ons moderne wagenpark rijden wij meerdere malen per dag van Nederland naar België en terug. Hierdoor zijn wij in staat om nagenoeg alle opdrachten van onze klanten dezelfde dag nog uit te voeren.

In verband met uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een;

Administratief medewerker 

(parttime)

Jouw profiel

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie, waarbij het voeren van de administratie en vast onderdeel van je werkzaamheden is. Daarnaast heb je zeer goede kennis van het Microsoft office pakket en beschik je minimaal over een MBO niveau 4 diploma. Het gaat om een parttime functie voor 20 tot 30 uur per week. Onze nieuwe collega is oplossingsgericht, flexibel, een echte teamplayer, heeft geen 9 tot 17.00 mentaliteit en is woonachtig in of in de directe omgeving van Zoetermeer. Hij/zij geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directie, heeft een proactieve houding, werkt nauwkeurig en staat stevig in zijn of haar schoenen.


Je werkzaamheden bestaan onder meer uit

  • Debiteuren -en crediteurenbeheer
    Beheer van verzekeringsportefeuille
  • Regelen van (administratieve) processen rondom onze certificering
  • Facturatie
  • Beheer van de in -en verkoopfacturen
  • Ondersteuning van de directie


Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden onze medewerkers een professionele en prettige werkomgeving in een familiebedrijf met korte lijnen. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform de CAO Groothandel in groente en fruit. Je krijgt een halfjaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Een goed salaris passend bij je functie, ervaring en leeftijd met de mogelijkheid om opleidingen te volgen voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.


Geïnteresseerd in deze functie?

Op zoek naar een verantwoordelijke baan vol afwisseling? Ben jij de kandidaat die we zoeken en voldoe je aan de gevraagde eisen? Mail dan je CV met pasfoto en een korte motivatiebrief naar jo@demooij-zoetermeer.nl Wil je meer weten over deze vacature neem dan contact op met Jolanda Nieuwenhuizen-De Mooij op nummer 079-3411001 of per mail jo@demooij-zoetermeer.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven