Sales Support Medewerker

Fresh Solutions Netherlands BV  is een full service provider van groente, fruit, bloemen en planten en maakt onderdeel uit van de Greenyard Group. Op onze locatie in Waddinxveen zijn 3 business units gevestigd. Dit zijn Fresh Solutions Netherlands B.V. (groente & fruit), Fresh Solutions Flowers NL B.V. (bloemen & planten) en Greenyard Supply Chain Services (warehousing voor de Greenyard groep).

Ter versterking van het accountteam van Fresh Solutions Netherlands, zijn we op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste:

Sales Support Medewerker

(fulltime)

Wat ga je doen?

Als medewerker van het Account team werk je samen met zowel interne als externe klanten. Je bent samen met je collega’s nauw betrokken bij de verwerking van uitgaande orders, en zorgt ervoor dat dit foutloos gebeurt. Hier komt ook een stuk voorraadbeheer bij kijken en het verwerken van productieorders. Verder assisteer je het account team waar nodig, bestaat uit het beantwoorden van mails en klantcontact.

Geen dag is hetzelfde. Je klant- en oplossingsgerichtheid helpen jou om de functie naar behoren uit te voeren. Daarnaast heerst er een gedreven informele cultuur waar problemen snel opgelost worden.


Functie eisen

Je bent iemand die het overzicht bewaard en die stressbestendig is. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem en je functioneert ook prima binnen een team. Je bent iemand die secuur en accuraat te werk gaat. Verder heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en ben je bereid om mee te draaien in roosters voor de avond- en weekenddiensten.

Verder vragen we de onderstaande kennis en vaardigheden:

  • MBO+ denk en werkniveau;
  • Ervaring in de AGF of soortgelijke functie in de logistiek;
  • Vaardig in de omgang met Excel en SAP is een pré.·        
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, tevens is de beheersing van de Duitse en/of Engels een pré.
  • Flexibiliteit in werkuren


Wat bieden wij?

Een uitdagende functie in een internationaal opererende organisatie, met mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Verder hebben wij een premievrije basispensioenregeling en 5 weken vakantie. De inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.


Enthousiast geworden?

Graag ontvangen we jouw korte motivatie met CV. Deze kan je sturen aan P&O@freshsolutions.eu   t.a.v. afdeling HR. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Annamarie Leerink (HR Adviseur) op het nummer 06-12550996.

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven