Teamleider Productie

Fresh Solutions Netherlands BV  is een full service provider van groente, fruit, bloemen en planten en maakt onderdeel uit van de Greenyard Group. Op onze locatie in Waddinxveen zijn 3 business units gevestigd. Dit zijn Fresh Solutions Netherlands B.V. (groente & fruit), Fresh Solutions Flowers NL B.V. (bloemen & planten) en Greenyard Supply Chain Services (warehousing voor de Greenyard groep).

Voor Fresh Solutions Netherlands B.V., ondersteunend aan de afdeling Shared Service Center Logistiek, zijn  wij op zoek naar een gedreven:
 

Teamleider Productie

(fulltime)

 

Wat ga je doen?

Als teamleider zorg jij ervoor dat de productieorders voor het verpakken en sorteren van groenten en fruit dagelijks op tijd met de juiste kwaliteitseisen gereed zijn. Jouw team bestaat hoofdzakelijk uit een groep uitzendkrachten. Je werkplek is in het hart van ons bedrijf, in de loods.

Je takenpakket is breed en divers en varieert van opkomstcontrole van uitzendkrachten, indelen van de werkzaamheden, instrueren van de voormannen, het toezien dat juiste etiketten worden gebruikt, het administratief afhandelen van de orders tot het zorgen dat alles juist geboekt kan worden in het systeem.


Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en ervaren collega die heeft gewerkt in de AGF branche. Je hebt leidinggevende ervaring in een productie-omgeving en weet op de juiste manier met je collega’s te communiceren.

Je bent gewend om met computersystemen te werken en ervaring met SAP is een pré.

De functie als Teamleider Productie is geen 9 tot 5 baan. Je vindt het geen probleem om juist vroeg te starten of een late dienst te draaien. Daarnaast wordt er met regelmaat op zaterdag gewerkt.


Wat het heb je nodig om succesvol te kunnen zijn in deze functie?

  • Je bent stressbestendig, kan keuzes maken en prioriteiten stellen;
  • Je bent nauwkeurig en signaleert afwijkingen;
  • Je beheerst naast Nederlands ook de Engelse  taal;
  • MBO werk- en/of denkniveau.


Wij bieden:

  • Een enthousiast en hard werkend team van collega’s;
  • Een passend salaris afhankelijk van ervaring en kennis;
  • Een premievrije basispensioenregeling en tenminste 5 weken vakantie;
  • De mogelijkheid om je te ontwikkelen, denk aan het volgen van cursussen.


Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie dan ontvangen we graag een korte motivatie en jouw CV. Deze kan je sturen aan P&O@freshsolutions.eu  , t.a.v. afdeling P&O. Bij vragen over de vacature kun je contact opnemen met Annamarie Leerink (HR Adviseur) op het nummer 06-12550996.

 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven