Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Quality Assurance coördinator

Snel groeiend internationaal familiebedrijf zoekt ondernemende:

Quality Assurance coördinator


Wij HOUDEN van groenten en fruit, wij GELOVEN in continuïteit en kwaliteit en wij ZOEKEN naar versterking in ons team. Jij wordt onze sparringpartner op gebied van kwaliteit gerelateerde issues, certificeringen en voedselveiligheid in en rondom onze business omdat jij, vanuit jouw analyses en inzichten, gerichte adviezen geeft aan de teams. Jij zorgt er voor dat  alles op het gebied van food safety, leveranciers management, certificeringen en audits wordt geregeld.

Fresh2You teelt zelf en levert een breed pakket groenten, fruit en bananen aan haar klanten binnen Europa. We zijn een jong bedrijf en hebben in korte tijd een enorme groei doorgemaakt. En we gaan door in verdere specialisatie….

Ons fundament is inmiddels gelegd zodat niets ons in de weg staat om door te groeien. Bij deze groei hoort professionaliseren en dat kom jij bij ons doen op jouw vakgebied. Je ondersteunt de teelt locaties in zowel Nederland als daarbuiten bij de borging van kwaliteit in de productieketen. Als QA coördinator draag je bij aan het waarborgen van de kwaliteit en voedselveiligheid binnen een organisatie die altijd in beweging staat. Dagelijks werk je intensief samen met collega’s in binnen- en buitenland, klanten en teeltpartners. Je beantwoordt uiteenlopende interne en externe vragen op het gebied van QA en je zorgt er voor dat aan alle eisen wordt voldaan. Je coördineert monsternames ten behoeve van gewasbeschermingsmiddelen en microbiologisch onderzoek en communiceert de resultaten zowel in- als extern met passend advies. Je zorgt er voor dat alle leverancierseisen en certificaten -up-to-date en gelding zijn, gebruikmakend van AgriPlace Chain. Ook organiseer je de voorbereidingen en begeleiding van audits van certificerende instanties. Jij bewaakt en coördineert voortdurend vanuit het QA perspectief de continuïteit van ons bedrijf. Onderbouwingen hoeven we je niet vragen want je bent ons altijd een stap voor. Je begrijpt dat we hierbij de kracht van korte lijnen gebruiken om slagvaardig te zijn.

Jij hebt bij voorkeur een opleiding Levensmiddelentechnologie, Food & Business of vergelijkbaar. Verder is relevante ervaring op het gebied van kwaliteit (QA) binnen de voedingsmiddelenbranche een pré evenals dat je bekend bent met (inter)nationale wet- en regelgeving en kwaliteitsnormen (zoals IFS, BRC en SKAL).

Persoonlijke kenmerken die jou typeren zijn: analytisch, onafhankelijk, teamspeler, flexibel, helicopterview en pragmatisch. Je neemt daarbij overtuigingskracht mee want je hebt sterke gesprekspartners tegenover je waar je én mee discussieert én die je met raad en daad bijstaat. Samen laten we ons bedrijf namelijk nog meer groeien.

We hebben een no-nonsense cultuur en werken vanuit vertrouwen en vrijheid met korte communicatielijnen. Hierdoor borgen we betrokkenheid van onze collega’s die met hart voor de zaak hard werken. Onze keten is kort omdat we dagelijks aanleveringen van de eigen teelt locaties in Nederland, Marokko en Senegal of onze teelt- en handelspartners hebben. Dit maakt Fresh2You zo uniek – de combinatie van écht eigen teelt producten aangevuld met een breed assortiment van onze internationale teelt- & handelspartners, waarbij we enkele merken ook exclusief in de markt zetten.

Kortom, reageer als je energie krijgt van:

Gedegen quality assurance professional, gezond geweten met tegenwicht, loyaal, authentiek en natuurlijk dol op groenten en fruit😊. Neem a.u.b. wel voldoende ambitie mee want Fresh2You kan jouw springplank zijn naar een mooie carrière!

Heb je interesse en wil je lid worden van de Fresh2You familie, dan zien we graag een korte motivatie met CV binnenkomen via HR@fresh2you.nl  Als je nog vragen hebt bel ons dan (085-485 83 20) en vraag naar Roland Slappendel.


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven