Inkoper Bloemen

Bedrijf: Fresh Solutions Flowers B.V., onderdeel van Greenyard Group
Regio: Waddinxveen

Houdt jij je graag bezig met de (lange termijn) inkoop en vindt je het interessant om internationale contacten te onderhouden met onze Nederlandse en internationale kwekers/leveranciers?

Met jouw passie voor bloemen, zien we jou graag aan de slag gaan bij ons in de functie van:


Inkoper Bloemen

Contact onderhouden met telers, duurzame relaties opbouwen


Jouw werkzaamheden:

Jij bent de vierde persoon binnen ons Inkoopteam en bent verantwoordelijk voor de (lange termijn) inkoop van een aantal producten uit ons assortiment. Jouw collega’s hebben passie voor bloemen en planten, hebben ruime inkoopervaring en willen met jou de inkoopactiviteiten voor één van Duitslands grootste retailers verder professionaliseren/uitbouwen.

Je bent continu op zoek naar de laatste marktontwikkelingen om zo het beste aanbod te kunnen inkopen. Je onderhoudt de contacten met de telers en volgt de ontwikkelingen van de producten. Je werkt nauw samen met het verkoopteam.

Het delen van relevante informatie binnen het bloementeam zorgt voor vertrouwen bij onze klant. Om ervoor te zorgen dat jouw producten op tijd beschikbaar zijn heb je contact met andere afdelingen bij Fresh Solutions, samen zorgen jullie ervoor dat het inkoopproces zonder problemen verloopt.

Je bouwt aan duurzame relaties met de leveranciers en waarborgt hiermee de continuïteit in de breedste zin van het woord. Doordat je proactief bent, zul je regelmatig in de auto stappen om de kwekers te bezoeken, als je ingewerkt bent zou het zomaar kunnen zijn dat je 50% vanuit kantoor Waddinxveen werkt en de andere helft van de tijd op klantbezoek bent in Nederland.

Leuk als je interesse hebt om op termijn je steeds meer te richten op leveranciers uit het buitenland,  want ook daar willen we ons netwerk verder uitbouwen.


Ben jij een flexibele relatiebouwer die een passie heeft voor bloemen?

Met jouw bloemenkennis/ervaring, jouw hands-on mentaliteit en flexibele instelling pas jij goed in onze dynamische werkomgeving. Met jouw vakkennis kun je gemakkelijk een goede onderhandelingspositie creëren met onze relaties.


Wat breng je mee:

  • Communicatief vaardig, je legt makkelijk contact en bent een kei in het onderhouden van relaties;
  • Minimaal MBO+ niveau en ervaren met termijn inkoop, liefst in het buitenland;
  • Analytisch, proactief, besluitvaardig en commercieel;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift. Duits is een pre.

De inkoper die we zoeken is een commerciële en ambitieuze teamspeler met een no-nonsense mentaliteit die het  hoofd koel houdt in een dynamische en snel veranderende omgeving. Je bent markt- en resultaatgericht en in staat om gestructureerd en op termijn in te kopen.


Werken bij Fresh Solutions Flowers B.V.:

Is werken bij een van de grotere exporteurs van bloemen en planten richting één de grootste retailers in Duitsland.

Fresh Solutions Flowers B.V. is gevestigd met Fresh Solutions Netherlands B.V. (groente & fruit) en Greenyard Supply Chain Services (Logistiek) op onze locatie in Waddinxveen. Fresh Solutions is een full service provider van groente, fruit, bloemen en planten en maakt onderdeel uit van de Greenyard Group.

Naast het team met betrokken inkopers, accountmanagers en designers draag je bij aan de leverperformances welke door de combinatie Fresh Soluctions Netherlands B.V. (groente/fruit) en Fresh Solutions Flowers B.V.,  gerealiseerd wordt. Het bedrijf heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt de afgelopen jaren en zullen, mede door de goede samenwerking met hun klant, alleen nog maar groeien.


Het aanbod:

  • Een verantwoordelijke Inkoopfunctie in de bloemen voor een grote retailer in Duitsland;
  • Je werkt met vaste kwekers samen zowel nationaal als internationaal;
  • Een ervaren en goed team aan gepassioneerde collega’s; 
  • Een internationaal opererende organisatie waar jij je kunt ontwikkelen.

Naast een passend salaris, bieden wij jou een auto van de zaak.

Interesse in deze uitdagende inkoopfunctie? Bel 06-52601456 of jobkuyvenhoven@movetocatch.nl


Link naar vacature: https://movetocatch.nl/vacatures/inkoper-bloemen/

Link naar bedrijfspagina: https://movetocatch.nl/bedrijven/fresh-solutions-flowers-greenyard-flowers/

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven