Senior Pricing Specialist

Sligro ontzorgt, als marktleider foodservice, in Nederland een breed scala aan klanten met foodservice-concepten en jij zorgt ervoor dat onze prijzen, voor de ruim 70.000 sku’s verdeeld over 250 artikelgroepen hier naadloos bij aansluiten! Heb jij een passie voor eten en drinken en ervaring met pricing? Of heb jij bijvoorbeeld werkervaring als inkoper/data analist of heb jij een Hotelschool-diploma, werk je in de horeca en wil je gaan werken tijdens kantoortijden? En wil jij samen met ons een bijdrage leveren in het aanbieden van goed eten en drinken aan onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou:

Senior Pricing Specialist

Veghel, fulltime (38,75 uur)


Hier kan jij aan de slag:

Je bent onderdeel van een team bestaande uit vijf Pricing specialisten en een Business analist. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat al het (interne) klantcontact, processen, systemen en medewerkers effectief verloopt zodat we, conform de afgesproken standaard service en support, kunnen leveren. Een baan waarbij geen enkele dag hetzelfde zal zijn, je genoeg uitdagingen, regelruimte en vrijheid hebt, om jezelf en de afdeling verder te ontwikkelen!

Belangrijkste werkzaamheden in de functie zijn:

 • Proactief inschrijven op (openbare) offertetrajecten i.s.m. sales;
 • Op maat verwerken van offerteverzoeken komende van aanbestedingen, National Account - en grote regionale klanten i.s.m. sales;
 • Uitvoeren en bewaken Sligro prijsstrategie;
 • Deels calculaties coördineren en uit laten voeren door Offertedesk;
 • Bewaken omzet en marge ontwikkeling;
 • Vervaardigen van overzichten, bijhouden van bestanden en verrichten van administratieve en/of organisatorische werkzaamheden.   


Hierover beschikt onze ideale kandidaat:

Voor deze functie is het van belang dat je hbo-werk- en denkniveau hebt; het liefst heb je een opleiding afgerond in de richting van Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Hotelschool of een gelijksoortige achtergrond en ervaring in de pricing. Daarnaast is het van belang dat je affiniteit met eten en drinken hebt en AGF zou helemaal bijzonder wenselijk zijn. Verder ben je gewend om met Excel te werken.


Competenties die belangrijk zijn in deze functie:

Financieel inzicht, rekenvaardigheid, servicegerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, initiatief, nauwkeurigheid, plannen en organiseren, voortgangscontrole, autonomie en resultaatgerichtheid.


Impact op onze én je eigen toekomst

Dit is een hele boeiende periode binnen Sligro en in deze rol kun je echt impact maken als het gaat om ons succes. Je komt terecht in een ondernemende organisatie die alle ruimte biedt voor goede initiatieven en eigen ontwikkeling.


Jij kunt rekenen op:

 • Een marktconform salaris dat aansluit bij het belang dat we aan deze functie hechten;
 • Reiskostenregeling, laptop/telefoon van de zaak, 25 vakantiedagen en een prima pensioenregeling;
 • Toegang tot de Sligro Academy waar je verschillende trainingen en (online) workshops kunt volgen om je verder te ontwikkelen;
 • Modern kantoor waar iedereen in een positieve sfeer samenwerkt;
 • En natuurlijk krijg je korting op je aankopen bij Sligro.
   

Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met Recruiter Joyce van Breenen via +31610253140 of jvanbreenen@sligro.nl.


Over Sligro

Sligro is onderdeel van Sligro Food Group en bestaat uit zelfbedieningsvestigingen en bezorgservicevestigingen. Sligro gaat voor een duurzame relatie met zijn klanten. Daarom vinden wij betrouwbaarheid, nuchterheid en alertheid belangrijke waarden.

Samen met onze klanten hebben wij één belangrijke passie: goed en eerlijk eten. Sligro Food Group is niet voor niets de grootste retailer voor de Nederlandse horeca.

Meer weten over Sligro?

 

Solliciteren

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven