Commercial Support Coordinator

'Helpt klanten en het verkoopteam bij elke stap van het verkoopproces'
Business Unit: Keelings EurAsia
Locatie: Ridderkerk, Nederland

 

Commercial Support Coordinator

(32-40 uur)


Vind je het leuk om?

Eigen verantwoordelijkheid en vrijheid te hebben, in een klein team met gepassioneerde professionals samen te werken voor onze klanten en verse producten. Lees dan snel verder! 

Als Commercial Support Coördinator is het jouw doel om de kwaliteit van ons serviceniveau te verbeteren. Je assisteert klanten en het verkoopteam bij elke stap van het verkoopproces en helpt hen vragen of problemen op te lossen en bestellingen efficiënt verwerkt.

Kernactiviteiten zijn; in- en verkooporders invoeren in het ERP-systeem , de EDI-verkooporders beheren. Je onderhoudt nauw contact met klanten, leveranciers en het magazijn over de planning van inkomende en uitgaande goederen. Beheer de klachten administratie. Verder biedt je ondersteuning aan het sales team bij verschillende administratieve en organisatorische zaken.

Je rapporteert aan de Senior Sales Manager.


Wie zijn wij ?

Keelings is een familiebedrijf van de derde generatie dat 100% in Iers eigendom is en dat al sinds 1926 actief is en innoveert in de AGF-sector.

We inspireren meer mensen om van verse producten te genieten. We verbouwen duurzaam en produceren kwaliteitsproducten op de markt, door te investeren in onze mensen, werkwijzen, inzichten en partnerships.

Tegenwoordig bewerken we 2000 hectare, sourcen we uit 46 landen en leveren we aan meer dan 1000 klanten over de hele wereld.

We werken samen als één Keelings-team, vanuit 7 landen met 11 unieke business units, waarbij we kennis en expertise delen met onze collega's en partners. 


Key vaardigheden die je meeneemt naar Keelings

Opgeleid en ervaren in (ondersteunende) verkoop taken binnen de internationale AGF-business. Een ervaren ERP, Excel, Word & PowerPoint gebruiker. Vloeiend in geschreven en gesproken Nederlands en Engels, andere talen zijn meer dan welkom.

Uitstekende communicatieve vaardigheden, het vermogen om nauwkeurig en snel evenwichtige beslissingen te nemen. Bewezen vermogen om problemen op te lossen, complexe zaken eenvoudig te maken. Georganiseerd, met veel aandacht voor detail.


Wat bieden wij jou?

Keelings maakt je vaardigheden beter door opleidingsmogelijkheden, we geven je een fulltime functie in een snelgroeiende kleine organisatie met een duidelijke strategie. In ons fijne kantoor communiceren we open en direct met een focus op werkplezier en resultaat. We starten de dag tussen 7.00 en 8.30 uur op basis van wat nodig is voor jou en de business. Wij bieden je een competitief salarispakket.


Wil je solliciteren op deze functie?

Stuur je CV naar Nicola Thomas, Head of People & Culture Nicola_Thomas@Keelings.com en Ed Heijnen, Business Unit Director Ed_Heijnen@Keelings.com 


Vragen over Keelings EurAsia of deze functie?

Bel gerust met Ed Heijnen +31 6 108 831 95
Heb je niet al deze vaardigheden? Maar ben jij een young professional met passie voor vers fruit die carrière wil maken in de AGF? Post dan je CV in het Engels naar  Nicola_Thomas@Keelings.com 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven