Field Manager

Royal Van Zanten is een innovatief bedrijf met ruim 160 jaar historie, dat succesvol opereert binnen de internationale sierteelt. Van Zanten Flowerbulbs – onderdeel van Royal Van Zanten – is sinds de oprichting in 1862 een wereldwijde speler in de veredeling, teelt en handel van bloembollen waarvan lelies het hoofdproduct is.

Van Zanten Flowerbulbs heeft twee leliekwekerijen, één op het noordelijk halfrond (Wouwse Plantage, Nederland) en één op het zuidelijk halfrond (Rakaia, Nieuw- Zeeland). Door de elkaar opvolgende groeiseizoenen zijn wij het hele jaar verzekerd van vers uitgangsmateriaal. Uit onze eigen veredeling worden jaarlijks nieuwe exclusieve lelierassen aan ons assortiment toegevoegd. Onze klanten wereldwijd ontvangen hierdoor producten met een hoge kwaliteit en service.

Van Zanten Flowerbulbs Ltd. is op zoek naar een:

Field Manager


In deze functie ben je verantwoordelijk voor de teelt van de leliebollen op onze locatie in Rakaia, Nieuw- Zeeland. Wij telen onze bollen bij twee contracttelers in de omgeving van ons bedrijf. Je coördineert alles met onze contracttelers en voert de teeltplannen uit van planten tot de oogst, rekening houdend met omgevingsfactoren. Je zorgt voor het juist toepassen van technieken en methoden en het nemen van passende maatregelen ten behoeve van de kwaliteit van de bollen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de verwerking en opslag van het plantgoed.

Je rapporteert in deze functie aan de General Manager van Van Zanten Flowerbulbs in Nieuw- Zeeland. Het totale team in Rakaia bestaat uit 7 medewerkers die in de drukke periode ondersteund worden door zo’n 80 seizoenmedewerkers.


Wie ben jij?

  • Je hebt een agrarische HBO opleiding afgerond;
  • Daarnaast heb je ervaring met- en affiniteit in de agrarische sector, bij voorkeur richting teelt en verwerking van leliebollen;
  • Verder heb je kennis van mechanisatie voor de verwerking van de bollen;
  • Belangrijke competenties zijn plannen en organiseren, stressbestendig en kwaliteitsgericht.


Wat bieden wij?

  • Een uitdagende, veelzijdige functie in een gedreven team bij een internationaal bedrijf met prachtige producten;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a. een woonvergoeding, bedrijfsauto en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct;
  • De kans om je te vestigen in Nieuw- Zeeland;
  • Ondersteuning bij je verhuizing, zoals hulp bij je visumaanvraag, woonruimte, etc.


Solliciteren?

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met Hans Glorie (Manager kwekerijen) via 06-53153370. Je sollicitatie met motivatiebrief en CV kun je mailen naar sollicitatie@royalvanzanten.com.

 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.