Medewerker import / sales assistant

We are looking for YOU! Join the “TROFI FAMILY”!

TROFI is een onafhankelijk bedrijf, actief in de AGF-branche sinds 1977, gespecialiseerd in de import -distributie van overzee exoten, druiven en zoete aardappelen. Wij leveren dagelijks vers verpakte, gerijpte en geconditioneerde producten met passie en knowhow vanuit ons hypermoderne distributie en rijp centrum “Trofi-Pack” in Den Hoorn over de hele EU. Wij zijn de “Solutions provider” voor onze telers en onze klanten.

TROFI Holland groeit hard door en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken en aan te vullen.
TROFI heeft een echte no nonsens mentaliteit en derhalve ook geen managementlevels. In een kleine groep met direct overleg vullen wij onze dagelijkse programma’s in.

Wij importeren een programma aan overzee producten specifiek voor onze afzet aan een van de grootste supermarkten in Europa. Onze producten omvatten onder andere: Avocado, Mango, Limes, Passiefruit, Physalis, druiven uit het zuidelijk halfrond, Granaatappels uit Peru en Zoete Aardappelen uit de USA


Wie zoeken wij?

-Een “IMPORT” collega met feeling voor “Overzees” Fruit Import en verkoop (support). Na een inwerkperiode en met gedegen “business genen” ga je zelfstandig importprogramma’s voortzetten en ook nieuwe importprogramma’s opzetten. Ook zul je na verloop van tijd je zelfstandig moeten onderhouden met onze leveranciers in Centraal en Zuid-Amerika. Je bent de schakel met de category managers, die ze dagelijks informeert, helpt en ondersteunt. En je krijgt daarnaast de mogelijkheid om gedeeltelijk een stuk dag verkoop te doen.

  • Je beheerst diverse talen waaronder Engels en Duits een vereiste en Spaans/Portugees een pre
  • Je hebt ervaring in de AGF-branche en je hebt vooral affiniteit en passie voor onze producten.
  • Je bent flexibel en stressbestendig, je hebt geen 9-5 mentaliteit, je bent integer, je bent een teamspeler en je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden
  • Jouw kennis van kwaliteitssystemen en voedselveiligsheidsnormen is een pre.
  • Wij bieden een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een leuke werkomgeving in onze standplaats in den Hoorn, waar je straks ook alle mogelijkheden zult hebben en om jezelf te ontwikkelen.


-Een Sales Assistant met beheersing van Engels als een minimale vereiste, die helpt met het administratief inboeken van import partijen, het boeken van verkooporders en ompak orders, voor onze grootste klant en tevens sales support kan geven. Na een gedegen inwerkperiode zul je samen met een collega maar ook zelfstandig je taken vervullen. Wij bieden een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden in een gezellig team met een “open office” structuur.

Schriftelijke reacties kunnen worden verstuurd naar marcel_van_rooijen@trofi.nl

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.