Internationaal accountmanager Duitsland

Looye laat mensen al 75 jaar genieten van buitengewoon smaakvolle tomaten. Wij zijn trots op ons familiebedrijf met teeltlocaties in Naaldwijk en Burgerveen. In samenwerking met onze contracttelers zijn we constant bezig om de lekkerste tomaten te telen.  
 
Onze consumentenmerken Looye Honingtomaten en Looye JOYN tomaten zijn internationaal verkrijgbaar. Jij gaat samen met 600 collega’s de schappen van retailers en groenten- en fruitspecialisten voorzien van onze smaakvolle tomaten.  
Om onze ambities verder te verwezenlijken zijn we op zoek naar een:

Internationaal accountmanager Duitsland

(32 - 38 UUR) 
 

Wat ga je doen?

Jouw focus ligt op het uitbouwen van onze merken in Duitstalige landen: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Bestaande en nieuwe klanten kunnen rekenen op jouw aandacht en expertise. Voor ons zijn acquisitie en het onderhouden van duurzame relaties erg belangrijk. Jouw gedrevenheid en ervaring in deze landen is van harte welkom. Het is jouw ambitie om dé kennishouder van de retailer te worden. Je bezoekt de retailer, je signaleert proactief veranderingen en trends op de winkelvloer en bent op de hoogte van veranderingen bij retailers. De introductie van onze smaakvolle tomaten is een perfecte samenwerking tussen jou en de retailer!  

Daarnaast hebben wij een mooie distributie in het AGF-kanaal in Duitsland. Ook deze relaties moeten onderhouden en opgebouwd worden. We bedenken hier met regelmaat toffe acties om onze sales te stimuleren. Je komt te werken in een team van 9 sales professionals en je werkt veel samen met de senior accountmanager voor Duitsland. Daarnaast werk je veel samen met onze trademarketing- en marketingcollega’s. Je rapporteert aan de teamleider accountmanagement. 


Wat breng je mee?

 • Je weet alles van Duitsland en de Duitse cultuur. Ook spreek je vloeiend Duits.   
 • Je bent een commercieel talent met een bewezen trackrecord binnen de Duitse retail. 
 • Je bent een professionele gesprekspartner. 
 • Je hebt een afgeronde hbo/wo-opleiding op zak en minimaal 4 jaar ervaring.  
 • Je bent gericht op relatie en doelgericht. 
 • Je bent communicatief vaardig: je schrijft foutloos een keurige brief en je weet je ook in een pittig gesprek staande te houden. 
 • Je bent enthousiast, gedreven, proactief, ondernemend en gek op Sales! En niet onbelangrijk: je houdt van gezelligheid!  
   

Wat bieden wij jou?

Bij Looye Kwekers zijn we volop in beweging. We hebben veel ambitie om onze merken verder uit te bouwen, zodat iedereen van onze tomaten kan genieten! Met deze functie heb je de mogelijkheid om bij te dragen aan het bouwen van een merk in de tomatencategorie. Je kan dus veel impact maken.  

Daarnaast: 

 • zorgen we voor een introductietraject en een inwerktraject waarbij je ons bedrijf en jouw collega’s leert kennen en wij jou. Van kantoor tot kas, van toetsenbord tot tomaten plukken, je zal alles ervaren; 
 • hebben wij een gunstige pensioenregeling afgesloten; 
 • vinden we groei en ontwikkeling belangrijk. Dat ondersteunen we door jaarlijks een fors persoonlijk opleidingsbudget aan jou beschikbaar te stellen; 
 • krijg je alle tools om jouw functie goed uit te kunnen voeren waaronder een auto, laptop en een telefoon. 


Interesse?

Tot hier gekomen en nog steeds enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief via de mail: werken@looye.com. Bij vragen kan je contact opnemen met onze recruiter Naomi Kievit. Naomi is bereikbaar via werken@looye.com of via 0174-520060. 
 

Informatie voor werving en selectiebureaus:

We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten zelf. We begrijpen dat je als intermediair de kandidaten onze toffe posities wilt voorleggen en zo bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Dit betekent dat alle profielen die ongevraagd aan Looye worden aangeboden als directe sollicitaties zullen worden behandeld. 
 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.