Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Commercieel redacteur

Dagelijks worden er alleen al op de bloemenveiling in Aalsmeer meer dan 43 miljoen bloemen en 5 miljoen planten verkocht. Achter deze cijfers gaat een dynamische sector schuil, waarin Nederland een belangrijke rol speelt. Op onze nieuwswebsite BPnieuws.nl berichten we dagelijks over deze wereld. Nu zijn we op zoek naar een

Commercieel redacteur

(fulltime)

Gelezen door telers en handelaren, brengen we nieuws uit de sector op een makkelijke en snelle wijze. Dankzij ons nauwe contact met de sector zijn de website en nieuwsbrief van BPnieuws binnen enkele jaren uitgegroeid tot veelgelezen en toonaangevende publicaties.

Als commercieel redacteur bouw je een netwerk op binnen deze sector en zorg je dagelijks voor een mooie, nieuwswaardige publicatie waarin jouw artikelen een centrale rol spelen. BPnieuws is gratis te lezen en draait volledig op advertenties. Daarom combineer je het schrijven van artikelen met het verkopen van advertenties. Je helpt ondernemers die hun product onder de aandacht willen brengen.

In deze functie combineer je dat met verschillende redactionele activiteiten: je interviewt, gaat op reportage en bezoekt beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Of het gaat om een kort nieuwsbericht, een interview of een achtergrondverhaal; jij schrijft snel en precies in een ontspannen stijl. Je maakt ingewikkelde verhalen en persberichten makkelijk toegankelijk.

Het is geen probleem als je geen kennis of netwerk hebt in de bloemen- en plantensector. We spijkeren je graag bij. Belangrijk is dat je enthousiast, gretig en een doorzetter bent: je ziet overal kansen, wil de eerste zijn met nieuws en kunt op tempo werken. Je bent bovendien sociaal, niet bang voor een deadline, en je schrijft foutloos Nederlands.

De redactie van BPnieuws.nl maakt deel uit van Fresh Publishers, een familiebedrijf dat zich richt op de nieuwsvoorziening in de internationale AGF-handel, tuinbouw, interieurbranche en de biologische sector. Dagelijks versturen we nieuwsbrieven per mail in zeven talen naar meer dan 400.000 abonnees. Daarnaast hebben we nog verschillende branche-specifieke uitgaven in print.

Wij bieden:

  • Een passend salaris met de nodige opleidingsmogelijkheden
  • Een nieuw kantoor in het Zeeuwse Tholen, met de auto 30 minuten van Antwerpen, en 45 minuten van Breda en Rotterdam
  • Een gezellig team. Maar we garanderen niet dat er nooit een stressbal naar je wordt gegooid.


Voel jij je aangesproken door deze vacature en herken jij je in onze kernwaarden toegankelijk, betrouwbaar, enthousiast, no-nonsense, respectvol, toegewijd en een persoonlijk betrokken relatie? Heb je HBO denk- en werkniveau, en het liefste ook nog een beetje humor?  Solliciteer dan hier