Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Operationeel Manager / Directeur

Bedrijf: Grootschalig glastuinbouwbedrijf
Regio:   Nederland         

‘Jouw’ mensen voortdurend op scherp zetten, hen motiveren en boven zichzelf uit laten stijgen, kun je dat?
Heb je daarbij kijk op goed telen en oog voor processen, mens en organisatie? Kom voor jouw volgende stap dan kennismaken en een rondje tuinen. We zijn ter versterking van het management van één van de grotere groentekwekerijen in Nederland op zoek naar de juiste kandidaat voor de rol van

Operationeel Manager/Directeur (ingroeien kan)

De bedrijfsvoering van onze grootschalige kwekerijen runnen.


De situatie:

Op elk van onze kwekerijen is een locatiemanager verantwoordelijk voor de teelt, de arbeid en de andere zaken op het bedrijf. Enerzijds verdienen onze locatiemanagers de juiste aandacht om zo de best mogelijke prestaties te boeken. Anderzijds is controle en sturing noodzakelijk, daarmee borg jij de teelt- en productieresultaten. Dat geeft ons als bedrijf de beste uitgangspositie voor continuïteit en verdere ontwikkeling en groei. Oftewel, we zoeken in jou onze overkoepelend Bedrijfsleider en Tuinder in één. In ons directieteam noemen we dat Operationeel Directeur. Daarmee geven wij aan hoe belangrijk we de functie vinden. Maar goed, Bedrijfsleider en Tuinder in één, voor één van de grotere kwekerijen in Nederland, dan snap jij sowieso al het belang en de toegevoegde waarde van deze rol.


Heb jij de HOP factor
:

Als Bedrijfsleider en Tuinder in één heb je voor elke kwekerij een Haarscherp Oog wat betreft de teelt en de mensen. Je bent daarbij een Peoplemanager, en dan eentje die daarbij op basis van analyse, cijfers en argumenten acteert.


Wat breng je verder mee:

 • Ervaring in het runnen van een kwekerij op gebied van teelt en arbeidsorganisatie;
 • Of je hebt al ervaring in een management- of directiefunctie of je hebt het potentieel om je als goed manager en leidinggevende te ontwikkelen;
 • Wellicht heb je succesvol een hbo-opleiding doorlopen, in elk geval heb je hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Als ‘leider’ kun je delegeren, waarbij we gedrevenheid en een doelmatige scherpte in jouw ‘controle’ verlangen. Op onze bedrijven laten we het
  niet aan toeval over of en welk resultaat we boeken.


Als leidinggevende is het zijn van een control freak niet per se positief, je wilt juist ‘jouw mensen’ intrinsiek gemotiveerd op scherp hebben staan. Het werkwoord ‘controleren’, zoals dat in de coaching in bijvoorbeeld de voetbal gebruikt wordt, dat past misschien als beeldspraak goed bij de manier van acteren die we graag zien.

Werken bij ons mooie bedrijf:
In ons innovatieve familiebedrijf waar we zo duurzaam mogelijk telen en een kwalitatief uitstekend en lekker product leveren aan onze klanten, staan onze medewerkers op de eerste plaats. De inbreng van onze medewerkers helpt ons te ontwikkelen. ‘Jouw’ mensen, de locatiemanagers met hun teams kijken uit naar jouw komst, jouw inbreng, kennis, aandacht en energie. Samen goed werk leveren en verder komen!


Het aanbod:

 • Een unieke operationeel Directeur – Tuinder functie bij één van de grotere kwekerijen in Nederland;
 • De ruimte en het vertrouwen ons mooie bedrijf in z’n dagelijkse bedrijfsvoering te leiden;
 • Een groot team van betrokken, ervaren en gedreven locatiemanagers, teamleiders en telers;
 • Collega directieleden die net als jij, dit mooie bedrijf willen door ontwikkelen en laten groeien;
 • Een uitstekend bij de functie behorend salaris, auto van de zaak, royale prestatiebonus en voor de daarin geïnteresseerden, is de mogelijkheid om financieel deel te nemen in het bedrijf aanwezig.


Interesse, meer weten?

Even bespreken of de rol, de werkzaamheden, verantwoordelijkheden en de aanstaande collega directieleden bij je passen? Bel, app 06 52 601 456 of mail: [email protected]  

Als het goed lijkt te kunnen passen: dan is een afspraak op bedrijfslocatie zó gemaakt. Goed kennismaken en een rondje tuinen!

 

Link naar de vacature: https://directieenmanagement.nl/vacatures/?id=13958