Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Accountmanager EU

Ben jij een enthousiaste accountmanager met liefde voor bloemen en een overvloed aan productkennis? Wil je werken bij een innovatief, internationaal bloemenmerk dat net even anders is dan anders? Dan is deze vacature voor jou!

MARGINPAR: UNIEK EN EXCLUSIEF

Marginpar is specialist in exclusieve snijbloemen, geliefd door bloemisten wereldwijd. We besteden veel tijd aan innovatie; brengen bloemen op de markt waarmee een bloemist écht het onderscheid kan maken. En ja, dat maakt onze bloemen heel bijzonder, maar onze mensen zijn dat nog veel meer. Onze cultuur is er een van vertrouwen, waardering en respect. In elk team is er ook ruimte voor de ontwikkeling van het individu.

Marginpar omvat 17 kwekerijen in vier Afrikaanse landen, met een hoofdkantoor in Nederland voor distributie, Sales, Marketing, R&D en Business Development. Ondanks meerdere locaties weten we toch de lijnen kort te houden en is iedereen toegankelijk. De zorg die iedereen bij Marginpar in de bloemen steekt, van veredeling tot kweek, van logistiek tot sales, voel je terug in de kwaliteit van onze bloemen.

Het bedrijf bestaat al sinds 1988, en zeker in de laatste jaren zijn we flink aan het groeien. In 2018 is onze salesafdeling opgericht en sindsdien zijn we hard op weg om het Marginpar concept uit te dragen onder kopers en directe salespartners. Binnenkort is er ruimte voor een nieuw lid in ons team in de functie Accountmanager EU. Iemand met passie voor bloemen.

Accountmanager EU

40 uur | Aalsmeer


WAT GA JE DOEN

Als Accountmanager EU speel je een cruciale rol in het uitbreiden van onze markten door duurzame relaties op te bouwen met onze salespartners in Nederland. Jij bent de schakel tussen ons unieke Marginpar concept en onze partners, waarbij je de strategie vertaalt naar groei en succes. Jouw uitgebreide productkennis helpt om onze onderscheidende bloemen effectief te vermarkten.


Optimaliseren van de klokaanvoer

De veilingklok (RFH) is een belangrijke strategische salespartner voor Marginpar. Via de klokken bereiken we een breed scala aan kopers en bouwen we markten op voor zowel bestaande als nieuwe bloemen. Een betrouwbare en voorspelbare aanvoer is cruciaal om deze “klokmarkt” te consolideren en te laten groeien. Als accountmanager optimaliseer je dagelijks de klokaanvoer.

 • Beheren van de veilstrategie voor verschillende producten en zorgen voor een soepele registratie van nieuwe bloemen in ons systeem.
 • Continu monitoren en aanpassen van de veilstrategie op basis van markt- en productieontwikkelingen.
 • Onderhouden van sterke relaties met veilmeesters RFH
 • Dagelijks optimaliseren van de klokaanvoer om een betrouwbare en voorspelbare levering te garanderen.


Balans:

Op basis van aanvoerinzichten bepaal je hoe de stelen het best kunnen worden ingezet, waarbij je de balans zoekt tussen directe verkoop en klokaanvoer.

 • Bepalen van de beste inzet van stelen
 • Proactief aanbieden bij salespartners of tijdig remmen van de aanvoer bij overproductie.


Samenwerken in het commercieel team:

Je werkt nauw samen met salessupport voor een efficiënte inrichting van salesorders. Als onderdeel van het commerciële team lever je een belangrijke bijdrage aan de sales kant, tegelijk voorzie je de marketingafdeling waar nodig van productinhoudelijke kennis. 

 • Actief bijdragen aan de salesdoelstellingen van Connect (salespartners EU).
 • Verantwoordelijk voor de omzet en marge van jouw Connect-klanten.


Stimuleren van duurzame groei:

Jouw intrinsieke motivatie om meer over bloemen te weten, maakt het makkelijker om bloemen te verkopen, klanten te ondersteunen en aandacht te genereren.

 • Verdiepen in product- en marktkennis om concurrentievoordelen te herkennen.
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van producten door feedback vanuit de markt te delen
 • ‘Market updates’ geven aan collega’s op de kwekerijen


WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

Een enthousiaste accountmanager met:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Enkele jaren ervaring in de bloemensector.
 • Uitgebreide kennis van product- en marktontwikkelingen.
 • Sterke communicatieve vaardigheden (NL en ENG, Duits is een pre).
 • Commercieel inzicht en probleemoplossend vermogen.
 • Aanpassingsvermogen aan veranderende omstandigheden.

Daarnaast ben je nauwkeurig, efficiënt, stressbestendig en een teamspeler.


WAT BIEDEN WE?

 • Een uitdagende functie binnen een innovatief en groeiend bedrijf.
 • Een hecht en professioneel team waarin jouw ideeën en inzet gewaardeerd worden.
 • Marktconform salaris, ingeschaald in schaal H van het Baarda model. Dit valt tussen de €4.200 en €4.500 bruto op basis van ervaring en competenties. Hier hoort een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket bij en veel aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (laptop, telefoon, lease auto, pensioen en winstdeling).


INTERESSE?

Stuur je sollicitatie en cv naar [email protected] en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent om ons team te versterken. We kijken uit naar je reactie!