Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keurmeester AGF

Ben jij klaar om deel uit te maken van een dynamisch team in een bruisende omgeving?

P. Solleveld Export BV, een toonaangevend export- en groothandelsbedrijf in groenten en fruit, gevestigd op het Transport Centrum Westland in Maasdijk, zoekt een enthousiaste keurmeester die warm loopt om zijn of haar kwaliteitskennis te laten schitteren over groente, fruit en exoten van over de hele wereld.

Keurmeester AGF

(fulltime)


Als keurmeester ben je de eerste logistieke schakel in ons moderne groente- en fruit exportbedrijf. Samen met de andere keurmeester waarborg je de kwaliteit van onze producten en koppelt dit terug naar de inkopers die daar actie op kunnen ondernemen. In de loop van de dag worden er allerlei soorten verse groente, fruit en exoten aangeleverd in onze gekoelde loods aan de Transportweg op Transport Centrum Westland te Maasdijk. Het keuren van de binnenkomende producten zijn je eerste werkzaamheden. Daarnaast hou je je ook bezig met de controle op het naleven van de IFS kwaliteitsvoorschriften in het logistieke proces.

Je bent een zelfstandig en flexibel persoon die in staat is zelf beslissingen te nemen over de kwaliteit van de producten.


Wat bieden wij:

  • Een uitdagende werkomgeving binnen een klein en informeel team
  • Een marktconform salaris dat past bij jouw ervaring en capaciteiten
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden


Meer informatie en solliciteren:

Voor meer informatie over deze uitdagende vacature kun je contact opnemen met Bram van Berkesteijn via 0174-527456 of [email protected].


Sollicitaties je je richten aan:

P. Solleveld export BV
Transportweg 45
2676 LM Maasdijk

[email protected]

 

Solleveld export BV verwelkomt diversiteit en moedigt mensen met verschillende achtergronden en ervaring aan om te solliciteren.

Wacht niet langer en solliciteer nu!