Adviseur buitendienst Fruit

Vereinigte Hagel is een coöperatieve verzekeringsmaatschappij van gewassen te velde en de Nr. 1 in Nederland en Europa. Wij bieden agrarische ondernemers financiële bescherming tegen schade door o.a. hagel, storm, zware regen en vorst. Meer informatie vind je op www.vereinigte-hagel.nl

Wij zijn op zoek naar:

Adviseur buitendienst Fruit


Wat houdt de functie in?

Wanneer je bij Vereinigte Hagel werkt, wacht je een afwisselende en interessante functie bij een groeiende internationale agrarische verzekeringsmaatschappij. Je taak is het actief leggen van nieuwe contacten en het verstevigen van bestaande relaties met fruittelers.

Je adviseert fruittelers en bespreekt offertes.


Het profiel

Jij hebt een afgeronde HBO opleiding en hebt kennis van en affiniteit met de fruitteelt sector. Je hebt een uitstekende beheersing van MS-Office en een open, actieve en flexibele houding. Je hebt WFT Schade zakelijk of bent bereid deze te halen.


Daarnaast zijn onderstaande trefwoorden op jou van toepassing:

  • resultaatgerichte commerciële instelling
  • nauwkeurig, accuraat en flexibel
  • goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden


Wat bieden we?

Een uitdagende, verantwoordelijke en zelfstandige fulltime functie in een enthousiast team, waar samenwerken en resultaatgericht werken centraal staan. Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Informatie en solliciteren?

Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Jan Schreuder, directeur Nederland, telefoonnummer 0592-415581

Herken je je in de functiebeschrijving? Stuur dan je motivatiebrief en CV aan j.schreuder@vereinigte-hagel.nl

 


© UienNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven