Medewerker QC / loods

Medewerker QC / loods

(full-time)


We zijn op zoek naar een collega, die werkzaamheden gaat verrichten in onze loods: controleren van de kwaliteit, maken van samples en orders voor de klanten en het verladen van onze berries!

 

Wie zijn wij?

Een Schots bedrijf dat teler, veredelaar en specialist is in berry marketing (www.angussoftfruits.co.uk en www.goodnatured.eu ) met vestigingen, joint-ventures en partners in de UK, Zimbabwe, Chili, Spanje, Noord en Zuid Marokko, Portugal en Nederland. We telen aardbeien, frambozen, bramen en bosbessen. Met een klein team in Europa (15 collega’s in Ridderkerk, Nederland) brengen we onze berries op de Europese markt!

Wie ben jij?

Je hebt aantal jaar werkervaring in het keuren en verladen van verse groente en fruit, bent proactief en nieuwsgierig, flexibel en bereid om te leren,  bezit goede communicatieve vaardigheden en hands-on mentaliteit, bent team-speler, houdt van de verscheidenheid van culturen en internationale contacten, spreekt Engels en eventueel Spaans, bent behulpzaam ingesteld en houdt van voeding en met name fruit! Eventueel ben jij in het bezit van diploma voor P12 keuringsmodule (zacht fruit). En - last but not least - je hebt veel humor, omdat dat zowel in Schotland als bij ons de normaalste zaak van de wereld is!

 

Kijk ook op onze website: www.angussoftfruits.com & www.goodnatured.eu

 

Herken jij jezelf in deze omschrijving en wil je deel uitmaken van ons team?

Mail naar: mila.denengelsman@angussoftfruits.com en je krijgt per omgaande een reactie.

 


© UienNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven