Junior inkoop- en verkoopmedewerker AGF

Junior inkoop- en verkoopmedewerker AGF (fulltime)

Groente- en fruithandel D. de Vries B.V. - Den Haag

Kwaliteit leveren staat bij jou hoog in het vaandel en je wordt enthousiast van alle prachtige groente- en fruitsoorten die we aanbieden aan onze klanten. Omdat je nauw betrokken bent bij de inkoop van onze verse producten, weet je de juiste klant bij een inkooporder te vinden. Het resultaat hiervan is dat winkeliers en horecaleveranciers iedere dag weer verse producten kunnen verkopen en marktkooplieden elke week weer gevarieerde groente- en fruitsoorten kunnen aanbieden. Door jouw betrokkenheid en in- en verkoopkwaliteiten bouw jij duurzame klantrelaties op!


Jouw werkdag is nooit hetzelfde

Maar dat maakt jouw werk ook zo uitdagend! De taken die je uitvoert als verkoper AGF starten al vroeg in de ochtend, je zorgt ervoor dat onze klanten tevreden aan hun verkoopdag beginnen en je staat klanten telefonisch te woord voor bestellingen. Daarnaast houd je je bezig met het inkoopproces; je onderhandelt met groenteboeren over de beste condities! Je denkt mee  over hoe we de in- en verkoop nog meer kunnen laten stijgen en een nog grotere klantengroep kunnen bereiken. Kortom, een groeiende onderneming als die van ons staat open voor jouw creativiteit en nieuwe ideeën! Tot slot zal je door jouw gedreven persoonlijkheid, de administratieve werkzaamheden uitvoeren die bij het in- en verkoopproces horen waardoor je betrokken bent bij het gehele proces. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel speelt hierbij een grote rol en daardoor heb jij je zaken altijd goed geregeld.


Je past bij ons als

  • Je minimaal MBO-4 werk- en denkniveau hebt.
  • Je werkervaring als in- en verkoopmedewerker hebt, via stage- of werk-ervaring. Kennis van AGF is een pluspunt!
  • Je inzicht en organisatievermogen hebt om het in- en verkoopproces tot een goed einde te brengen.
  • Je communicatief sterk bent, sociaalvaardig bent en graag meedenkt met klanten.
  • Je van aanpakken houdt en leergierig bent om jezelf verder te ontwikkelen.
  • Je gestructureerd bent en goed overweg kunt met MS Office (Word en Excel).


Waarom je bij ons aan de slag wilt

Naast de uitdagende functie en ontwikkelingsmogelijkheden, is groente- en fruithandel D. de Vries B.V. een onderneming die blijft groeien en nauw betrokken is bij haar klanten. Als je bij ons aan de slag gaat, met net zoveel passie en enthousiasme als wij om onze mooie producten verder te verspreiden in Zuid-Holland, zal je voldoening halen uit de banden en netwerken die je opbouwt met onze klanten.


Tot snel!

Enthousiast geworden? Stuur ons jouw motivatiebrief met CV via dick@devriesagf.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


© UienNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven