Medewerker Productpromotie

Code: V190018
Bedrijf: Siergewassen Veredelingsbedrijf
Regio: Nederland Algemeen

Bedrijfsomschrijving:

Het bedrijf van onze opdrachtgever is gevestigd ten Westen van Utrecht. De hoofdactiviteit is de veredeling van siergewassen in pot en als snijbloem. De opdrachtgever heeft zich inmiddels een stevige positie in de internationale business verworven.

Het is een modern ingericht veredelingsbedrijf, met alle technologische voorzieningen om nieuwe rassen te ontwikkelen en testen. Jaarlijks worden grote hoeveelheden kruisingen gemaakt en de meest veelbelovende zaailingen worden geselecteerd en nog een paar jaar op deze locatie getest. Daarna worden de selecties op productie locaties in binnen- en buitenland getest voor ze als ras onder licentie op de markt worden gebracht. Voor de promotie van de bestaande en nieuwe rassen is Horticruitment voor haar opdrachtgever op zoek naar een ervaren Medewerker Productpromotie.


Medewerker Productpromotie


Functieomschrijving

In deze functie onderhoud je vanuit de hoofdvestiging in Nederland veelvuldig contact met de vestiging in Oost Afrika, met de groothandelaren en de veilingen. Je presenteert de nieuwe producten aan verkopers van het huidige assortiment en aan de klanten in binnen- en buitenland. Om deze reden zoeken wij iemand die de Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift. Je bent enthousiast en servicegericht en je vindt het een uitdaging om van ieder boeket iets moois te maken en daarbij afgestemd op de doelgroep. Je gaat regelmatig op pad om boeketten af te leveren op diverse locaties in ons land. Op termijn zul je ook boeket en productpresentaties verzorgen op beurzen en bloemenshows.


Functie-eisen

  • Ervaring in de productpresentatie en/of bloemsierkunst
  • Opleiding/ervaring op minimaal MBO niveau
  • Klantgerichte, zelfstandige, representatieve en commerciële instelling
  • Proactieve werkhouding
  • Flexibel en accuraat
  • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Woonachtig op reisafstand van het bedrijf.


Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende en veelzijdige baan binnen een gezonde organisatie met korte lijnen. Daarnaast biedt de opdrachtgever een prettige werkomgeving met volop ruimte voor het ontwikkelen van de eigen ambitie. 


Solliciteren

Uw reactie graag o.v.v. V190018 naar:

Horticruitment
T.a.v. Wim Rademaker
Agro Business Park 28
6708 PW Wageningen
06 - 517 441 45
0318 - 430 287
w.rademaker@horticruitment.nl
www.horticruitment.nl


© UienNieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven