Allround Logistiek medewerker

Bij Onings mag je trots zijn op je werk. Je bent trots op de rijke historie van het familiebedrijf, maar ook  op de vooraanstaande positie die het als exporteur van bol- en knolgewassen inneemt. We werken voornamelijk met lelies en daarnaast fresia’s, gladiolen, irissen en tulpen. Onze geprepareerde bollen en knollen vinden hun weg over de hele wereld. Daarin hebben we een zeer goede naam hoog te houden. En jij hebt de kans daar mede verantwoordelijk voor te zijn.

Vanwege uitbreiding van de afdeling Logistiek is Onings Holland op zoek naar een extra fulltime

Allround Logistiek medewerker 


In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor het verwerken en verzenden van de partijen bloembollen die naar onze klanten worden verzonden. 90% van deze partijen gaat naar bestemmingen buiten Europa.

Als allround logistiek medewerker bestaan jouw werkzaamheden uit met name:

  • het op de heftruck verplaatsen en uit de koelcel halen van partijen bloembollen voor zendingen voor onze klanten. Bij het verplaatsen en uithalen wordt gewerkt met een tablet en een scanner.
  • diverse werkzaamheden ter ondersteuning van de bedrijfsleider.
  • meewerken aan de optimalisatie van de logistieke processen en het barcodesysteem.

Voor deze functie beschik je over goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Ook kun je zelfstandig en in teamverband werken. Wat af moet, dat moet af en in het hoogseizoen worden overuren gemaakt. Je hebt daarom geen 8-tot-5-mentaliteit.

Bij Onings Holland bieden we je een prima salaris en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. Ook heerst er een prettige werksfeer en zijn er eventueel doorgroeimogelijkheden. Want werken bij een wereldbedrijf betekent ook natuurlijk een goede waardering.

Onze nieuwe, gemotiveerde collega mailt een brief met cv naar info@onings.com ter attentie van Patrick Onings. Voor meer informatie over de functie kun je hem ook even bellen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

P.F. Onings bv
Postbus 52
2685 ZH Poeldijk
0174-282230

info@onings.com
www.onings.com


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven