Sales Support Coördinator

''Wil jij de top van de Europese Foodretailers bedienen? En werken met 's werelds beste verse avocado's?''


Wat is jouw opdracht?

Het is jouw opdracht om samen met het front- en backoffice team de verkoop aan Europese Foodretail- en Groothandelsaccounts te managen én optimale klantenservice te verlenen. Vanuit deze functie vorm je een belangrijke schakel in het realiseren van de groeiambitie van Mission Produce Europe...

Mission Produce is een verticaal geïntegreerd bedrijf en heeft sterke relaties met haar telers in de landen van herkomst in Zuid-Amerika. Dit zorgt ervoor dat zij het hele jaar door Europese retail- en groothandelsklanten kan voorzien van 's werelds beste avocado's! Mission Produce Europe is een groeiend bedrijf en heeft een heldere groeiambitie: haar aanwezigheid binnen het Europese retail kanaal vergroten.


Hoe ga je dat aanpakken?

Als onderdeel van het salesteam zorg je er gezamenlijk voor dat 's werelds beste avocado's op de Europese markt worden gedistribueerd.

Wil jij in contact zijn met de grootste Europese retailers? Schakelen op hoofdkantoor niveau? En de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van (Jr.) Accountmanager? Lees snel verder.

SALES- EN MARKETINGACTIVITEITEN

In deze rol is snel schakelen en het overzicht bewaren key. Je bent hét aanspreekpunt voor de grote Europese retail klanten en je contacten zijn veelal op hoofdkantoor niveau. Je werkt nauw samen met je collega's van team Supply & Operations, waar onder andere sourcing, kwaliteit & distributie onder vallen. Samen met je directe collega's uit het salesteam ben je betrokken bij de meest uiteenlopende sales- en marketingactiviteiten. Hierbij moet je denken aan: optimale klantenservice, orderverwerking, prijs-controles, logistieke planningen en adequate klachtafhandeling. Maar ook het opzetten en coördineren van marketingcampagnes t.b.v. promoties en/of beurzen.

UP TO DATE

Naast de bestaande klanten, ben je ook betrokken bij het kwalificeren van nieuwe accounts. Passen de klanten bij Mission en zijn jullie in staat om aan hun wensen te voldoen? Mission werkt met professionele leveringsprogramma's welke dagelijks gecheckt en up to date gehouden moeten worden. Jij weet precies wat er speelt en bent zo van onschatbare waarde voor jouw (sales) collega's én belangrijke accounts!

Na gebleken geschiktheid behoort een volgende stap naar (Jr) Accountmanager tot de doorgroeimogelijkheden.


Wat breng je daarvoor mee?

 • Een mbo+/hbo werk- en denkniveau, enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie
 • Ervaring met (Europese) foodretail en/of affiniteit met de AGF-branche is een pré
 • Flexibel, maar niet chaotisch: je kunt snel schakelen zonder je prioriteiten uit het oog te verliezen
 • Accuraat, zelfstandig stressbestendig en oplossingsgericht
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels in woord en geschift. Goede taalvaardigheid in een andere Europese taal, zoals Frans, Duits of Spaans is een plus
 • Ervaring met het Microsoft Office pakket


Wat krijg je ervoor terug?

 • Werken binnen een compact en toegewijd team als onderdeel van een bijzonder Amerikaans familiebedrijf
 • Unieke kans om mee (door) te groeien en jezelf persoonlijk te ontwikkelen d.m.v.  opleidingen en/of trainingen
 • Internationale werkomgeving met verschillende culturen
 • Je werkt nauw samen met de Top Europese Retail-accounts
 • Een organisatie waar kwaliteit en vitaliteit voorop staat, ook voor hun werknemers
 • Vast salaris o.b.v. 38-urige werkweek, 27 vakantiedagen, 19ct/km reiskostenvergoeding en overige benefits conform cao Groenten & Fruit Groothandel


Heb je interesse?

Reageer snel via www.velde.nl/missionproduce! Heb je eerst nog vragen? Neem gerust contact op met Roy (06 3016 0859) of Carlijn (06 5468 6255).

 


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven