(Assistent) Bedrijfsleider

(Assistent) Bedrijfsleider (met groene vingers) 

voor 8 Hectare Biologische Kas

Bent je op zoek naar een uitdaging met verantwoordelijkheid in de Nederlandse biologische glastuinbouw? Onze opdrachtgever is op zoek naar een jonge enthousiaste teamspeler, leergierig, met een gezonde professionele houding. Ervaring is een pluspunt, maar is niet vereist.

Chemische synthetische middelen zijn niet beschikbaar in de biologische teelt, je bent afhankelijk van wat de natuur te bieden heeft. Dat is veel, maar je moet er wel mee leren werken. Steeds meer telers kiezen voor biologische bestrijdingsmiddelen en meststoffen, het is beter voor de tuinder, de consument en beter voor de Aarde.

Vind je dat ook, dan ben je op het juiste adres. Het bedrijf van onze klant, dhr. Krist Hamerlinck, is gevestigd in het oosten van Nederland, Eco Erica B.V., met 8 hectare aan kassen waar diverse biologische tomaten en paprika's worden geproduceerd.

Als (assistent van de) bedrijfsleider ondersteun je de biologische productie van begin tot eind: teelt, klimaatbeheersing, irrigatiemanagement, biologische bemesting en de biologische bestrijding van ziekten en plagen.

Je helpt ook mee om de teelt zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Begeleiden, coachen en communiceren met het personeel. In de biologische landbouw hou je niet van verrassingen. Problemen probeer je te voorkomen voordat ze zich voordoen. Preventie is de kern van alles wat je doet.

Onze opdrachtgever heeft TCF Consulting ingeschakeld om deze vacature te helpen invullen en te assisteren bij de uitvoering van een reorganisatieproject. Je neemt deel aan dit project waarin je gecoacht wordt om het biologische teeltproces en de organisatie ervan onder de knie te krijgen.

Onze klant biedt een diverse en fulltime baan met veel leer- en groeipotentieel. Je rapporteert aan de bedrijfsleider. We zijn op zoek naar iemand die Engels kan spreken en bereid is Nederlands te leren als dat nodig is. Je hebt een relevante opleiding op MBO-niveau of gelijkwaardige ervaring. Je bent ook flexibel en bereid om nooddiensten te draaien.

Spreekt deze vacature je aan, pas je in het beschreven profiel en heb je de ambitie? Solliciteer dan nu per e-mail met je cv met motivatie naar de heer Aldo van Os.

 

Aldo van Os
Tel: +49 (0) 5632 966 7590
Mob: +31 (0)6 8206 6012
aldo@theconsciousfarmer.org
www.theconsiousfarmer.org


© UienNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven