Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Symach-palletizer tikt 20 miljoen verwerkte zakken aan bij Van den Berge Handelsonderneming

"Het palletiseren van knolselderij was destijds echt vernieuwend"

Tholen - Als Johnny de Bat van Symach een foto via de app krijgt doorgestuurd dat een palletizer over de 20 miljoen zakken is gegaan, dan weet hij hoe laat het is. Afgelopen week toog hij dan ook met taart naar Handelsonderneming Van den Berge in Kruiningen.

Bij Van den Berge draaien er inmiddels vier palletiseerders van Symach. "De eerste is in 2007 geïnstalleerd, in 2009 en 2011 hebben we er eentje bijgekocht en in 2020 volgde de laatste", vertelt Harry van den Berge. "We wilden in 2007 naast de uien ook knolselderij gaan palletiseren, wat destijds echt vernieuwend was. Zo kwamen we met Johnny in contact."

"We zijn natuurlijk Zeeuwen onder elkaar en er was meteen een klik. Daarbij geldt dat wij - als een leverancier goed presteert - geen weglopers zijn. Wat goed gaat, willen we vooral zo houden. En de palletizers van Symach draaien naar behoren en bovendien zijn we verzekerd van een goede service. Doordat ze dichtbij zitten, kunnen ze als het nodig is snel paraat zijn om mogelijke problemen op te lossen", vertelt Harry. "


Johnny de Bat van Symach te midden van Artjan en Chris van Van den Berge

Dat de wederzijdse klik er is kan Johnny beamen. "Als ik naar Harry en z'n broers ga voor een zakelijk gesprek kletsen we meestal een uur over de business, maar misschien wel drie uur over hele andere dingen. Dat is ook wat de samenwerking zo mooi maakt. Met de eerste machine voor de knolselderij hebben we veel moeten testen. Dat was echt niet makkelijk, maar is uiteindelijk wel gelukt."

"Ook bij de laatst geleverde machine hebben we best moeten puzzelen om de palletizer in te passen binnen de beschikbare ruimte, maar uiteindelijk schuiven we net zo lang tot het naar de zin is. Bij de eerste palletizer zijn ze nu de 20 miljoen zakken gepasseerd, maar ik hoop de komende jaren nog meer taarten te bezorgen!"

Voor meer informatie:
Van den Berge Handelsonderneming
Oomshoekseweg 4
4416 RG Kruiningen
T: 0113 - 38 33 10
harry@vanden-berge.nl
www.vanden-berge.nl

Johnny de Bat
Symach
Gerard Philipsweg 8
4538 DA Terneuzen
Tel: +31 115 685 625
johnny.debat@bwpackaging.com
www.symach.nl