Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sterk gegroeide Noord-Nederlandse Landbouwbeurs opent vandaag weer zijn deuren

De komende dagen neemt de landbouwsector bezit van het hele hallencomplex van het WTC Expo in Leeuwarden. De 20e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs, van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 december, verwelkomt agrariërs uit binnen- en buitenland onder het motto 'Slim boeren is vooruit zien'.

Ondanks de voortslepende economische crisis vertoont de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs dit jaar een ongekende groei van 35%. Tjettje Miedema, Beursmanager: "We merken duidelijk dat de landbouw een belangrijke en sterke sector is in het Noorden. We hebben op de beurs meer dan 250 enthousiaste deelnemers, waaronder heel wat nieuwkomers met interessante noviteiten en nieuwe merken. De verwachting is dat tien duizenden belangstellenden deze dagen alle laatste ontwikkelingen op agrarisch gebied komen bekijken."

Dat de branche momenteel fors investeert blijkt uit de vele primeurs. Mechanisatiebedrijven, melkveehouders, akkerbouwers en aanverwante bedrijven laten de nieuwste landbouwmachines, - werktuigen, melksystemen en mesters blinken als nooit tevoren. Maar ook het programma is afwisselender dan ooit. Met volop 'beleving' op het spectaculaire Belevingsplein van het Van Hall Larenstein, Nordwin College en Dairy Campus. Tot kijkdagen van jonge machines, seminars en bijeenkomsten over het vernieuwde T-rijbewijs, asbestregelingen of het verlengen van de licentie spuittechniek.

De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs is met deze 20e editie de belangrijkste landbouwvakbeurs, waar zowel de nationale als internationale professionele agrariër gedurende 4 dagen alles kan zien, voelen, horen en ruiken wat de agrosector op dit moment bezighoudt. Klik –HIER- om een impressie van de beurs met haar noviteiten en primeurs te krijgen.

Kaarten
De kosten voor een entreebewijs voor de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs bedragen € 12,50 per persoon. Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis naar binnen. Kaarten kunnen ook online worden gekocht met € 2,00 korting en kosten dan € 10,50. Het parkeren is gratis.

De Noord-Nederlandse Landbouwbeurs 2014 wordt gehouden van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 december 2014 in het WTC Expo Leeuwarden. De beurs is op woensdag en donderdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur

Voor meer informatie:
WTC Expo Leeuwarden
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
T: 058 - 2941 500
F: 058 - 2941 505
E: info@wtcexpo.nl
www.wtclandbouw.nl
Publicatiedatum: