Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruim 11.000 biedingen op boedel Loonbedrijf Miedema

De online veiling van Loonbedrijf Miedema is met meer dan 11.000 biedingen een groot succes te noemen. Zelfs boven de verwachtingen, aldus Troostwijk Veilingen. Wegens een bedrijfsbeƫindiging stond de inboedel inclusief een mooi aantal landbouwmachines te wachten op een nieuw eigenaar. Er zijn biedingen uit heel Europa ontvangen. De kijkdag is door meer dan 2000 mensen bezocht. Er is geboden vanuit 33 verschillende landen.
 
Stef Hooijman, landbouwspecialist bij Troostwijk Veilingen: "De veiling is door kopers afkomstig uit 33 verschillende landen gevolgd (waaronder De Verenigde Staten en Thailand). Op de drie grootste stukken is door 30 verschillende internationale partijen geboden. Het kavel met de meeste biedingen is een John Deere Touch Screen met 92 biedingen. Drie zogenaamde "omkeerbakken" gaan uiteindelijk naar een koper uit Bosniƫ & Herzegovina. Uiteindelijk heeft de veiling een uitloop van 90 minuten gehad, wat uitzonderlijk lang is en meteen ook het succes aangeeft."
 
Publicatiedatum: