Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Uientelers laten zich informeren over nieuwste generatie zaaimachines

Donderdag 13 januari bezochten 70 agrariërs en voorlichters tijdens een studiereis van Agrifirm, het bedrijf Kramer in Bant. De overwegend uien- en peentelers lieten zich bijpraten over de nieuwste generatie Kramer ProSeeder groenten zaaimachines, granulaat toepassingen, maar vooral over de afstellingen van verschillende zaaimachines en de invloed van de zaadfracties op het uiteindelijke resultaat.
De handel verlangt een steeds hogere kwaliteit product en ook uniformiteit in het gewas wordt steeds belangrijker.



Dit vraagt veel van de mensen in de praktijk, die de groenten zaaien, juiste druk, vacuüm, de juiste schijf bij het juiste zaad en zaadfractie. Alle voorkomende situaties werden in de praktijk geshowd op de testbank, waarop alle praktijk situaties kunnen worden nagebootst.

De Kramer ProSeeder onderscheidt zich in het aandrukken van de zaden en is de enige machine in de markt, waarbij de tractor chauffeur vanuit de cabine op een monitor het resultaat realtime op de zaaischijf kan zien met behulp van infrarood camera's.

Wilt U ook meer informatie, of ook een workshop, kijk op www.kramerstart.nl

Publicatiedatum: