Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michelin door John Deere & Company onderscheiden

Vanuit het John Deere programma "Achieving Excellence", werden de productlijnen
Landbouwbanden en Grondverzetbanden van de Michelin Groep onderscheiden als "Leverancier van het Jaar" en "Partner-level Leverancier" voor 2014. Partner-level is het hoogste niveau dat een leverancier bij John Deere kan behalen.

De leveranciers die aan het "Achieving Excellence" programma deelnemen, worden elk jaar geëvalueerd aan de hand van de belangrijke prestatiecategorieën waaronder kwaliteit, kostenbeheersing, levering, technische ondersteuning en reactiviteit. John Deere heeft dit programma in 1991 opgezet en wil voortdurende verbetering stimuleren door leveranciers te evalueren en feedback te geven over de uitkomsten.

Michelin Tweel Technologies won met de X TWEEL TURF™ van MICHELIN de John Deere prijs voor de "Innovatie van het Jaar". Deze prijs is bestemd voor leveranciers die zich onderscheiden door het innovatieve karakter van een product of een dienst waar John Deere gebruik van maakt. De winnaar wordt geselecteerd op basis van vier factoren: creativiteit, uitvoerbaarheid, samenwerking en impact op het nettoresultaat. John Deere begon in 2010 met de innovatieprijs om creativiteit onder leveranciers te stimuleren en degenen die dat oppakken te feliciteren. In 2014 kondigde Michelin een exclusief partnership aan met John Deere om in de eerste montage de ZTRAKTM 900 maaimachines uit te rusten op innovatieve MICHELIN X TWEEL TURFTM banden. Zij vervangen de standaard 24x12x12 banden.



Van links naar rechts: Pierre GUYOT (Directeur Inkoop, John Deere), Mathieu HUET (Directeur Verkoop OE, Michelin Grondverzetbanden), Emmanuel LADENT (Directeur Landbouwbanden Michelin), Glen SCHWAB (Inkoper, John Deere).


Namens de Michelin Groep nam Emmanuel LADENT, directeur van de productlijn Landbouwbanden, de prijs voor "Leverancier van het Jaar" in ontvangst tijdens de ceremonie die was georganiseerd bij Deere in Bettendorf (Iowa). Michelin werd daar ook vertegenwoordigd door leden van de teams voor Landbouwbanden, Grondverzetbanden en Tweel Technologies. "Deze onderscheidingen vormen een
erkenning voor onze teams die heel hard hebben gewerkt om wederzijds vertrouwen op te bouwen. Dat is immers de basis voor een stevige en vruchtbare relatie tussen onze beide bedrijven", zo verklaarde Emmanuel LADENT.

Michelin levert aan vele productievestigingen van John Deere over de hele wereld: Davenport (Iowa), Thibodaux (Louisiana), Waterloo (Iowa), East Moline (Illinois), Des Moines (Iowa), Augusta (Georgia), Fuquay-Varina (North Carolina), Valley City (North Dakota), Dubuque (Iowa), Horst (Nederland), Mannheim (Duitsland), Indaiatuba (Brazilië) en Zweibrucken (Duitsland).
Publicatiedatum: