Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Groot en Slot wint Medewerker Beleving Award

Donderdag 12 maart 2015 heeft De Groot en Slot de 'Medewerker Beleving Award' gewonnen in de categorie Handel & Industrie. Ook is het bedrijf genomineerd in de categorie 'Meest aanbevolen door medewerkers'.

Voor het zesde jaar op rij heeft Integron de Beleving Awards uitgereikt aan organisaties die het beste presteren op het gebied van klant-, medewerker- en facility beleving. Op donderdag 12 maart hebben in totaal 12 organisaties een prijs in ontvangst genomen in Hotel nhow in gebouw De Rotterdam.



De Beleving Awards van Integron

De Beleving Awards zijn uitgereikt in drie soorten: Facility Beleving, Klant Beleving en Medewerker Beleving. De nominaties voor deze Awards zijn gebaseerd op de uitkomsten van onderzoeken voor ruim 400 organisaties naar de tevredenheid onder klanten, medewerkers en eindgebruikers van de afdeling facility in 2014. De bedrijven met de beste tevredenheidsscores zijn uiteindelijk als winnaars geselecteerd. Zij hebben dus de meest tevreden klanten, medewerkers en eindgebruikers facility. Zie hier voor meer informatie over de Beleving Awards.

Van ruim 120 deelnemende bedrijven in het onderdeel 'Medewerker Beleving' eindigde De Groot en Slot in de top drie 'Meest aanbevolen door medewerkers' en wist het bedrijf de nominatie in de categorie 'Handel & Industrie' te verzilveren in de eerste plaats.


bron: De Groot en Slot
Publicatiedatum: