Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Kees Versteeg: "Een buitengewoon succes"

50 bezoekers voor conferentie Onions Australia

Bijna vijftig vertegenwoordigers uit de uiensector waren present bij de Onions Australia-conferentie in de Zuid-Oost-regio van Zuid-Australië. Afgevaardigden van Nederland, Nieuw-Zeeland en elke staat van Australië waren naar dit tweedaagse evenement afgereisd.



De aanwezigen kregen nieuws en advies van het regionale serviceteam van de Fair Work Ombudsman, wat in goede aarde viel. Ook werd het nieuwe partnerschap van Onions Australia en AgNova Technologies geïntroduceerd, dat een deel van de omzet door zal sluizen naar Onions Australia om de industrie te ondersteunen.

Er waren verder presentaties over veranderingen in de registratie van juridisch eigendom, financieel advies, ontwikkeling van zaden en beschikbaarheid van chemicaliën. Ook werd een uitvoerige update gegeven over Horticulture Innovation Australia, waardoor de aanwezigen alle gelegenheid hadden om vragen te stellen over de voortgang van deze nieuwe organisatie.

Het evenement bood allerlei mogelijkheden voor netwerken, zoals een bezoek aan een uienthemarestaurant waar gerechten bereid met lokale uien geproefd konden worden of een rondleiding door een regionaal uienbedrijf, compleet met barbecue georganiseerd door de lokale Rotary Club. 

Volgens Onions Australia-voorzitter Kees Versteeg was de conferentie een buitengewoon succes, dat strategisch gehouden was in het epicentrum van de uienindustrie in Zuid-Australië.

Voor meer informatie:
Lechelle Earl
Onions Australia CEO
Tel: +61 0458 11 11 26
Email: Lechelle@onionsaustralia.org.au
www.onionsaustralia.org.au
Publicatiedatum: