Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Miedema lanceert MH 201 stortbunker

In navolging op de MH 200 lanceert Miedema de MH 201, een langere variant van het bestaande model stortbunker. De toegevoegde lengte zit hem in de afmeting van de opvoerband. Deze is 5,7 meter en daarmee 110 cm langer dan de MH 200.
Door de toename in lengte heeft de stortbunker meer inhoud gekregen. Hierdoor heeft de uitvoering een hogere buffercapaciteit.
De eerste 110 cm van de bodemmat is vlak, waardoor er ook met kippers met een grotere oversteek op het scharnierpunt eenvoudig gewerkt kan worden. De vlakke bodemmat zorgt ervoor dat er geen verrolling plaatsvindt waardoor het product niet verdrukt kan raken onder de bodem van de kipper.

Gebruiksgemak
Naast de introductie van nieuwe modellen heeft Miedema ook veel geïnvesteerd in het bedieningsgemak van de volledige MH serie. Om gebruikers snel en effectief te laten schakelen tussen enkel reinigen of voorsorteren en reinigen is de nieuwe
Lift-Set sterk verbeterd. De voorsorteerrollen zijn eenvoudig door slechts één persoon en binnen 2 minuten los te koppelen zonder het gebruik van gereedschap.
De knoppen op het bedieningspaneel zijn van links naar rechts sectiegewijs gerangschikt. Standaard is de MH-serie voorzien van Miedema Start-Control functionaliteit, waarmee in één druk op de knop de gehele inschuurlijn opgestart kan
worden.

Sterk verbeterde Smart-Pin
Om de reinigingscapaciteit, met name bij zware kleigronden, te optimaliseren, is de zogeheten 'Smart-Pin' geoptimaliseerd. De reinigingspin is verstevigd, eenvoudiger af te stellen en daarnaast is de rollerdetectie geperfectioneerd. Hierdoor
pakt de Smart-Pin naadloos de juiste rol. De spiraalrollen blijven schoon en de reinigingscapaciteit blijft zelfs bij de zwaarste omstandigheden gehandhaafd.

Meer informatie
Miedema
Guido Mangnus,
Global Marketing Director
T: +31 517 239 800
E: info@miedema.com
Publicatiedatum: