Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bybee Produce one-stop shop voor uien

Met een areaal van ruim 3.200 hectare in Washington is Bybee Produce een premium leverancier van rode, gele en witte uien voor de retail en de verwerkingssector, zowel in binnen- als buitenland.

"Met het areaal dat wij hebben moet je naar alle markten kunnen exporteren," zegt Jason Walker van Bybee Produce. "Of het nu gaat om een groothandelAAR aan de Oostkust of een verwerker in Californië, we moeten goed voor onze cliënten zorgen zodat ze terug blijven komen." Jason schat de jaarlijkse productie van Bybee op ongeveer 3 miljoen zakken van 50 pond (22 kg). Een deel hiervan wordt geëxporteerd naar onder andere Japan en Taiwan.



Bybee Produce is een familiebedrijf met 30 jaar ervaring in de sector, maar is dit jaar voor het eerst aanwezig bij de PMA Fres Summit in Atlanta. Jason hoopt dat het bedrijf zijn klantenkring hier kan uitbreiden. "We willen dat iedereen weet wie we zijn en willen een kans hebben hen te ontmoeten," zegt hij. 

Voor meer informatie:
Jason Walker
Bybee Produce
Tel: +1 509 788 8000

PMA Fresh Summit booth #5434
Publicatiedatum: