Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Compac ziet wereldwijde kansen

Compac, een leverancier van geïntegreerde IT-oplossingen voor de AGF-sector, presenteerde onlangs zijn nieuwe managementteam. Het team zal het bedrijf in de volgende fase van haar transformatieve groei leiden om de wereldwijde kansen in de AGF-sector te benutten.

Voortbouwend op haar 30-jarige ervaring met innovatie werkt Compac samen met een aantal van 's werelds meest erkende AGF-merken, waaronder Sunkist, Halos™, Mr. Apple en ZESPRI Kiwifruit om consistent kwalitatieve producten te leveren aan de consument. De oplossingen geven klanten de mogelijkheid om versproducten nauwkeurig te sorteren en verpakken met een hoog volume, constante veiligheid en traceerbaarheid, tezamen met de verbetering van de operationele efficiency en winstmarges.De CEO van Compac, Mike Riley, stelde dat het nieuwe managementteam op basis van vaardigheden en ervaring in het ontwikkelen en leiden van toonaangevende high-performance teams en partnerschappen is gekozen. "Compac's team is een strategische balans van mensen met directe ervaring van het bedrijfsleven en van de sectoren die blijven veranderen, vergelijkbaar met de ontwikkelingen die we zien in het naoogst segment van AGF," aldus Riley.

Compac is gericht op de groei van zijn wereldwijde klantenbestand en de ontwikkeling van een complete, geïntegreerde naoogst IT-oplossing. Dit voornemen omvat diensten van wereldklasse op het gebied van opleiding, technologie en apparatuur om te voldoen aan de behoeften van zijn klanten: het hoogste rendement. "Betrouwbaarheid, automatisering en traceerbaarheid van meerdere locaties en de mogelijkheid om tijdig bruikbare business intelligence te analyseren uit opbrengstgegevens wordt steeds belangrijker voor onze klanten. Zij moeten voldoen aan de strenge normen van presentatie, kwaliteit, veiligheid en herkomst, komend van retailers en consumenten," zo concludeerde Riley.
De oprichter en grootaandeelhouder van Compac, Hamish Kennedy: "Compac heeft een lange weg afgelegd sinds we 30 jaar geleden begonnen in een garage. Momenteel zijn we goed gepositioneerd om te profiteren van de enorme wereldwijde mogelijkheden. Ik ben erg onder de indruk van het executive leadership team dat Mike (Riley) heeft samengebracht en hun toekomstvisie. Ik kijk ernaar uit om samen met hem en ons raad van bestuur de volgende stap te nemen."

Compac's nieuwe managementteam bestaat uit: Chief Executive Officer, Mike Riley; Chief Financial Officer, Kate Parsons; VP Strategie en Corporate Development, Kim Bui; VP Global People & Capability, Siobhan Cohen; VP Marketing en Product, Perry Sansom; VP Global Operations, Chris Komatas; VP Engineering, Paul Farrow, PhD. en Chief Technology Officer, Ken Moynihan.

Voor meer informatie:
Ian W Bailey
Capital C Partners
Tel +1 917 544 9921
Email ibailey@capitalcpartners.com
Publicatiedatum: 18-12-2015

  

Ander nieuws uit deze sector:

19-3-2018 Rugpijn door dozen schuiven? Cobot en exoskelet komen te hulp
14-3-2018 Transparantie in het uitprijzen
14-3-2018 Operators getraind bij Boix Europe
12-3-2018 20 miljoen zakken door palletiseerder bij Wiskerke Onions
12-3-2018 Hoger beroepszaak om belastingplicht sapmachines
9-3-2018 Multihead gekoppeld aan nieuwe robottechnologie
8-3-2018 Alberts Smoothie Station wint award voor Best technology innovation
6-3-2018 Sleever met drie verpakkingen
27-2-2018 TOMRA neemt BBC Technologies volledig over
23-2-2018 Amerikaans appelpakstation installeert efficiëntere verpakkingslijn
22-2-2018 Een sorteermachine voor elk product
20-2-2018 Verpakkingsmachine wint gouden Foodtec Award 2018
13-2-2018 Laser een van de schoonste manieren van coderen
12-2-2018 "Multifunctionele wegers met clippers zorgen voor uniformiteit in machinepark"
7-2-2018 Menno de Boer nieuwe projectmanager ILPRA Benelux
6-2-2018 Unitec levert grote kersensorteerlijn in Chili op
2-2-2018 Nieuwe avocado-bewerkingslijn voor conveniencemarkt
2-2-2018 Dronken ontwerper of een ingenieus idee?
30-1-2018 AGF producten langer houdbaar verpakken
25-1-2018 "Snellere, effectievere en consistentere sortering AGF mogelijk"