Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
met SmartTouch armsteun

Valtra wint Red Dot Design Award 2017

De SmartTouch armsteun van Valtra, die in februari tijdens Sima in Parijs is geïntroduceerd, heeft de Red Dot 2017 Design Award gewonnen. De vierde generatie Valtra N-serie ontving een eervolle vermelding in dezelfde competitie. De prijzen van dit jaar borduren voort op het succes van Valtra in de wereldwijd meest bekende en prestigieuze ontwerpcompetitie, waar Valtra met de T4 serie ook al de Red Dot 2016 Design Award won. Dit jaar ontving de Red Dot competitie meer dan 5.500 inzendingen uit 55 landen. De jury bestond uit 40 internationale ontwerp-experts. De Awards worden aan de winnaars gepresenteerd in het Aalto theater in Essen, Duitsland op 3 juli.



Gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk element bij het ontwerp van de Valtra SmartTouch armsteun. Elke van de bedieningselementen zijn binnen handbereik geplaatst. De gebruikte materialen zijn verder speciaal geselecteerd voor het beoogde gebruiksdoel en de bijbehorende functies.



Eerder wonnen de N-serie en de T-serie al prijzen en dit jaar op de SIMA werd de nieuwe A4-serie uitgeroepen tot 'Machine van het Jaar 2017'. De recente prijzen van Valtra zorgen voor een stevige basis en waren reden tot het organiseren van de eigen ontwerpwedstrijd, die werd gelanceerd op de SIMA in Parijs in februari. De Valtra ontwerpwedstrijd is dit voorjaar voor studenten, individuele ontwerpers en wereldwijde ontwerpstudio's geopend. Het doel van de wedstrijd is om de ideeën van ontwerpers over de tractor van de toekomst en hoe tractors efficiënter en milieuvriendelijker kunnen worden ontwikkeld voor de landbouw bij elkaar te brengen. De drie beste voorstellen worden gekozen op 31 mei 2017. De voorwaarden die hierop van toepassing zijn staan hier.
Publicatiedatum: