Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dijkstra Langeweg bv neemt meerderheidsbelang in Kramer Mechanisatie

Kramer Mechanisatie bv is sinds jaar en dag bekend van de Simon wortelrooier, welke door geheel Nederland wordt geleverd en technisch ondersteund. Het bedrijf heeft 25 jaar ervaring op wortelgebied en met name met deze wortelrooiers.

Dijkstra Langeweg bv is een bedrijf, bekend van Claas en Amazone met 2 vestigingen met werkplaatsondersteuning in Rutten en Kraggenburg en verkrijgt door dit meerderheidsbelang een belangrijke aanvulling van hun pakket.



Door deze overname blijft de verkoop en technische ondersteuning van de Simon wortelrooiers gewaarborgd. De technische ondersteuning zal vanuit de vestiging in Rutten worden geregeld. Ook de Simon, Gaspardo en Nodet onderdelen en het personeel gaan over naar Rutten. De werkplaats van Kramer Mechanisatie bv in Bant wordt gesloten. Dijkstra Langeweg bv en Kramer Mechanisatie bv gaan in samenwerking de Simon wortelrooier vermarkten.

Kramer Mechanisatie bv gaat vanuit Bant zich hoofdzakelijk concentreren op de verkoop van machines ten behoeve van de groenteteelt. Met name de zaaimachines spelen hierbij een belangrijke rol. Kramer Mechanisatie bv gaat in overleg met de fabrikant onder het eigen merk ProSeeder, de zaaimachines van Gaspardo in de markt zetten in de Benelux, Denemarken en Scandinavië.

Uiteraard kunt u ook voor alle andere voorkomende constructie, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden terecht bij Dijkstra Langeweg bv. De toekomst zien zij samen vol vertrouwen tegemoet en zij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op één van onze vestigingen. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onderstaande personen.

Dijkstra Langeweg bv
René Dijkstra 0653 - 173 563
Gerralt Langeweg 0622 - 374 598
Ferdinand Dijkstra 0653 - 740 311

Kramer Mechanisatie bv
Thijs Kramer 0622 - 511 519
Ton Kramer 0622 - 603 314
Publicatiedatum: