Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Sormac viert 10-jarig jubileum

Op 1 mei 2013 is het exact tien jaar geleden dat Directeur Bert Haffmans een nieuwe start maakte met Sormac vanuit het faillissement van Backus Sormac  "De focus in de beginjaren was voornamelijk vertrouwen en kwaliteit. Dat waren toch wel de kernwoorden die dagelijks op de werkvloer van Sormac werden gebezigd. Dat had echt prioriteit,” zo vertelt Haffmans."Vertrouwen
“We ontwikkelen ons zeer voorspoedig en dat is hoofdzakelijk te danken aan onze klanten, agenten en leveranciers, die ons de afgelopen tien jaar hun vertrouwen hebben gegeven. We hebben een uitgebreid leveringsprogramma. Onze klanten weten ons te vinden en we hebben een indrukwekkend en wereldwijd netwerk van vakkundige en enthousiaste agenten, die ons dagelijks ondersteunen. Van Australië tot Canada en van Maleisië tot Rusland. Onze groenteverwerkingsmachines zijn echt overal te vinden.”

Beurzen
“Een andere factor is ongetwijfeld onze deelname aan de beurzen over de gehele wereld. De Fruit Logistica beurs in Berlijn en de United Fresh in de VS dragen bijvoorbeeld jaarlijks bij aan de verstandhouding met klanten. Tijdens deze komende United Fresh, van 14 tot en met 16 mei in San Diego, is Sormac vanzelfsprekend weer aanwezig. Het zijn uitstekende momenten om nieuwe contacten op te doen, bestaande uit te bouwen en om direct en persoonlijk respons te krijgen van onze doelgroep."

Innovatie                                                                                                                                                             “Uitbreiding was een absolute noodzaak en daarom hebben we ons bedrijfspand fors uitgebreid,” zo vervolgt Bert Haffmans. “Wij blijven moderniseren en onze gehele machineproductie efficiënter vormgeven. Om jaren vooruit te blijven denken, hebben we gekozen voor een Technicum: een extra technologieafdeling waar we voortdurend nieuwe productieprocessen en machineoplossingen ontwikkelen. Wij voeren in ons nieuwe Technicum tests, proeven en demonstraties uit om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan het functioneren en hanteren van onze machines en aan de materialen die wij gebruiken. Complexiteit, efficiëntie, duurzaamheid en spaarzaamheid gaan in ons Technicum en dus ook in onze bedrijfsvoering hand in hand en daar profiteren onze klanten van.”

Leider                                                                                                                                                                               “Grote dank dus aan onze klanten,” zo besluit Bert Haffmans. “Samen zijn we met een goed gevoel een nieuwe weg ingeslagen. Wij kijken slechts een kort moment tevreden terug. We kijken liever naar de toekomst, want die blijft ons uitdagen. We leiden en willen leider blijven. Dat kan alleen als we blijven luisteren naar de hoge eisen van onze klanten en dat blijven we dus doen. Iedere dag!”


Publicatiedatum: 1-5-2013

  

Ander nieuws uit deze sector:

20-4-2018 "Assemblage, burn-in testen en software-installatie"
19-4-2018 Aardbeienautomaat in ziekenhuis
18-4-2018 NIET TT Machine verwijdert kern uit sla en maakt floretten van bloemkool en broccoli
12-4-2018 Verdubbel sorteercapaciteit blauwe bessen zonder in te boeten aan kwaliteit
9-4-2018 Robot klaar voor aspergeoogst
6-4-2018 Veiling online verwerkingsmachines sla, paprika, asperges, broccoli, boontjes en bloemkool
30-3-2018 Boix Europe nu onderdeel van Boix wereldwijd
30-3-2018 Key Technology introduceert gespecialiseerde trilgoot
23-3-2018 “De Sparc Apollo X-Ray kan zelfs een kikker tussen de gesneden groenten detecteren”
23-3-2018 Nieuwe palletiseermachine ideaal voor krappe ruimtes
23-3-2018 "70% besparing op arbeidskosten in fabriek dankzij optische sortering"
21-3-2018 Deen heeft appelpers-primeur
19-3-2018 Rugpijn door dozen schuiven? Cobot en exoskelet komen te hulp
14-3-2018 Transparantie in het uitprijzen
12-3-2018 20 miljoen zakken door palletiseerder bij Wiskerke Onions
12-3-2018 Hoger beroepszaak om belastingplicht sapmachines
6-3-2018 Sleever met drie verpakkingen
27-2-2018 TOMRA neemt BBC Technologies volledig over
23-2-2018 Amerikaans appelpakstation installeert efficiëntere verpakkingslijn
22-2-2018 Een sorteermachine voor elk product