Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Sormac viert 10-jarig jubileum

Op 1 mei 2013 is het exact tien jaar geleden dat Directeur Bert Haffmans een nieuwe start maakte met Sormac vanuit het faillissement van Backus Sormac  "De focus in de beginjaren was voornamelijk vertrouwen en kwaliteit. Dat waren toch wel de kernwoorden die dagelijks op de werkvloer van Sormac werden gebezigd. Dat had echt prioriteit,” zo vertelt Haffmans."Vertrouwen
“We ontwikkelen ons zeer voorspoedig en dat is hoofdzakelijk te danken aan onze klanten, agenten en leveranciers, die ons de afgelopen tien jaar hun vertrouwen hebben gegeven. We hebben een uitgebreid leveringsprogramma. Onze klanten weten ons te vinden en we hebben een indrukwekkend en wereldwijd netwerk van vakkundige en enthousiaste agenten, die ons dagelijks ondersteunen. Van Australië tot Canada en van Maleisië tot Rusland. Onze groenteverwerkingsmachines zijn echt overal te vinden.”

Beurzen
“Een andere factor is ongetwijfeld onze deelname aan de beurzen over de gehele wereld. De Fruit Logistica beurs in Berlijn en de United Fresh in de VS dragen bijvoorbeeld jaarlijks bij aan de verstandhouding met klanten. Tijdens deze komende United Fresh, van 14 tot en met 16 mei in San Diego, is Sormac vanzelfsprekend weer aanwezig. Het zijn uitstekende momenten om nieuwe contacten op te doen, bestaande uit te bouwen en om direct en persoonlijk respons te krijgen van onze doelgroep."

Innovatie                                                                                                                                                             “Uitbreiding was een absolute noodzaak en daarom hebben we ons bedrijfspand fors uitgebreid,” zo vervolgt Bert Haffmans. “Wij blijven moderniseren en onze gehele machineproductie efficiënter vormgeven. Om jaren vooruit te blijven denken, hebben we gekozen voor een Technicum: een extra technologieafdeling waar we voortdurend nieuwe productieprocessen en machineoplossingen ontwikkelen. Wij voeren in ons nieuwe Technicum tests, proeven en demonstraties uit om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan het functioneren en hanteren van onze machines en aan de materialen die wij gebruiken. Complexiteit, efficiëntie, duurzaamheid en spaarzaamheid gaan in ons Technicum en dus ook in onze bedrijfsvoering hand in hand en daar profiteren onze klanten van.”

Leider                                                                                                                                                                               “Grote dank dus aan onze klanten,” zo besluit Bert Haffmans. “Samen zijn we met een goed gevoel een nieuwe weg ingeslagen. Wij kijken slechts een kort moment tevreden terug. We kijken liever naar de toekomst, want die blijft ons uitdagen. We leiden en willen leider blijven. Dat kan alleen als we blijven luisteren naar de hoge eisen van onze klanten en dat blijven we dus doen. Iedere dag!”


Publicatiedatum: 1-5-2013

  

Ander nieuws uit deze sector:

22-6-2018 Volautomatische dozensluitmachine voor kartonnen verpakkingen
21-6-2018 Wegen, etiketteren, klanten adviseren en transacties met één winkelweegschaal
14-6-2018 Girò lanceert nieuwe verpakkingsmachine EXACT-100
13-6-2018 AGF-schilmachines voor dummies
12-6-2018 Kronen viert 40-jarig bestaan op 27 en 28 september 2018
11-6-2018 Nieuwe sorteermachine voor blauwe bessen
8-6-2018 Nieuwste UV-C tunnel gedemonstreerd op demodag 21 juni
7-6-2018 Universele Poolse sorteerder voor breed scala aan AGF
7-6-2018 Boomgaard aanplanten kan makkelijker
6-6-2018 Munckhof Machinefabriek na 134 jaar overgenomen
6-6-2018 Nieuwe uiensorteer- en verpakkingslijn voor La Motte
23-5-2018 Flevofruit stopt met telen van fruit, sorteerlijn wordt geveild
17-5-2018 "De interne kwaliteit van het fruit is de graadmeter"
16-5-2018 Rainbow Kleinpak breidt machinepark uit met vier Fuji Flowpackers
14-5-2018 Nieuwe appelpakrobot ontwikkeld
14-5-2018 AGF-verwerkingssystemen worden steeds geavanceerder
9-5-2018 Nieuwe sorteermachine voor blauwe bessen
8-5-2018 Nieuwe meloenensnijder op de markt
7-5-2018 Zweedse Grönsakshallen investeert in groentenverwerkingslijn van Kronen
3-5-2018 Aspergerobot krijgt 1,5 miljoen euro aan Europese subsidie