Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Sormac viert 10-jarig jubileum

Op 1 mei 2013 is het exact tien jaar geleden dat Directeur Bert Haffmans een nieuwe start maakte met Sormac vanuit het faillissement van Backus Sormac  "De focus in de beginjaren was voornamelijk vertrouwen en kwaliteit. Dat waren toch wel de kernwoorden die dagelijks op de werkvloer van Sormac werden gebezigd. Dat had echt prioriteit,” zo vertelt Haffmans."Vertrouwen
“We ontwikkelen ons zeer voorspoedig en dat is hoofdzakelijk te danken aan onze klanten, agenten en leveranciers, die ons de afgelopen tien jaar hun vertrouwen hebben gegeven. We hebben een uitgebreid leveringsprogramma. Onze klanten weten ons te vinden en we hebben een indrukwekkend en wereldwijd netwerk van vakkundige en enthousiaste agenten, die ons dagelijks ondersteunen. Van Australië tot Canada en van Maleisië tot Rusland. Onze groenteverwerkingsmachines zijn echt overal te vinden.”

Beurzen
“Een andere factor is ongetwijfeld onze deelname aan de beurzen over de gehele wereld. De Fruit Logistica beurs in Berlijn en de United Fresh in de VS dragen bijvoorbeeld jaarlijks bij aan de verstandhouding met klanten. Tijdens deze komende United Fresh, van 14 tot en met 16 mei in San Diego, is Sormac vanzelfsprekend weer aanwezig. Het zijn uitstekende momenten om nieuwe contacten op te doen, bestaande uit te bouwen en om direct en persoonlijk respons te krijgen van onze doelgroep."

Innovatie                                                                                                                                                             “Uitbreiding was een absolute noodzaak en daarom hebben we ons bedrijfspand fors uitgebreid,” zo vervolgt Bert Haffmans. “Wij blijven moderniseren en onze gehele machineproductie efficiënter vormgeven. Om jaren vooruit te blijven denken, hebben we gekozen voor een Technicum: een extra technologieafdeling waar we voortdurend nieuwe productieprocessen en machineoplossingen ontwikkelen. Wij voeren in ons nieuwe Technicum tests, proeven en demonstraties uit om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die worden gesteld aan het functioneren en hanteren van onze machines en aan de materialen die wij gebruiken. Complexiteit, efficiëntie, duurzaamheid en spaarzaamheid gaan in ons Technicum en dus ook in onze bedrijfsvoering hand in hand en daar profiteren onze klanten van.”

Leider                                                                                                                                                                               “Grote dank dus aan onze klanten,” zo besluit Bert Haffmans. “Samen zijn we met een goed gevoel een nieuwe weg ingeslagen. Wij kijken slechts een kort moment tevreden terug. We kijken liever naar de toekomst, want die blijft ons uitdagen. We leiden en willen leider blijven. Dat kan alleen als we blijven luisteren naar de hoge eisen van onze klanten en dat blijven we dus doen. Iedere dag!”


Publicatiedatum: 1-5-2013

  

Ander nieuws uit deze sector:

19-1-2018 Branden en etiketteren van grillige groenten met groente-bander
17-1-2018 Automatische fruitlabelmachines en voedselveilige labels
16-1-2018 Chinese sorteerlijnen in Middellands Zeegebied.
16-1-2018 Smart Drier van Haith maakt groentenverwerking veiliger
16-1-2018 Beter (af)snijden met nieuwe groentensnijmachine
10-1-2018 “Weegoplossingen van 0,1 gram tot 60 ton”
9-1-2018 Spaanse uienverpakker investeert in weeg- en verpakkingsmachines
8-1-2018 Interne kwaliteit: kansen om de markt te verbeteren
22-12-2017 Nieuwe geavanceerde sorteermachine voor blauwe bessen
19-12-2017 Packaging Automation demonstreert nieuwe traysealer op Fruit Logistica
15-12-2017 Nieuwe naam, logo en kantoor voor Optimum Sorting
13-12-2017 "Industriële sappers werkt volgens mild pers-principe"
7-12-2017 Grimme en Tomra bundelen krachten voor betere sorteeroplossingen
6-12-2017 "Projecten in Mexico schieten als paddenstoelen uit de grond"
5-12-2017 Oplossing voor groeiende vraag naar groentenrijst
4-12-2017 Pouchfiller binnen AGF in opmars
1-12-2017 Zwager Techniek vertegenwoordigt Reepack op Nederlandse markt
30-11-2017 "Met de nieuwe lijn verpakken we 400 bussels in 13 minuten"
22-11-2017 Aspergesteekmachine die kan oogsten in alle weersomstandigheden
21-11-2017 Hongaarse diepvriesproducent verhoogt verwerkingscapaciteit