Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

eerste machine verkocht aan Hermann AG in Zwitserland

Vernieuwde Polijster DT Dijkstra ideaal voor AGF-verpakkers

Tholen - DT Dijkstra heeft een nieuwe polijster ontwikkeld. Deze energiezuinige compacte installatie is eenvoudiger te besturen en te reinigen. De rollen zijn eenvoudig te wisselen en de hardheid van de rollen is aan te passen aan het product. "De polijster reinigt en polijst knol- en wortelgewassen en is daarom ideaal voor de verpakkingsbranche", zegt Jurrien Overheul.


 
"De machine heeft een capaciteit van 10 ton/uur op basis van aardappelen. "In totaal zijn wij ongeveer een jaar met het ontwerp, de productie en het testen van deze machine bezig geweest. In de ontwerpfase hebben we extra aandacht besteed aan de bouwwijze. Dit gaf ons niet alleen het voordeel tijdens de productie, maar geeft ook zeker de klant het voordeel van goede toegankelijkheid en eenvoudig en snel te reinigen", zegt Jurrien.

Inmiddels is de eerste machine verkocht aan Hermann AG in Zwitserland. "We verwachten dat er snel meer volgen. Deze nieuwe polijster zorgt voor een verbeterde presentatie en een toename van de prijs per kg voor het eindproduct. Daarnaast is de machine duurzaam en onderhoudsvriendelijk", vervolgt Jurrien.

DT Dijkstra is al meer dan 85 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van machines voor het sorteren, reinigen en logistieke handelingen voor knol- en bolgewassen zoals aardappelen, uien, rode bieten, bollen, spruiten, peen etc.

Voor meer informatie:
Jurrien Overheul
DT Dijkstra bv
Landbouwkade 6
8304 AE Emmeloord
T: +31 (0) 527 697731
F: +31 (0) 527 617232
www.dtdijkstra.nl

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© UienNieuws.nl 2018