"Traceerbaarheid van AGF nog makkelijker gemaakt"

Oryx biedt nu ook de 'Cloud-versie' van Flex²B

Tholen - Als je AGF-bedrijf groeit, zie je steeds meer het belang in van het traceren van de bederfbare producten. De Flex²B - oplossing van Oryx voor de AGF-sector toont aan dat bijna iedereen zich een oplossing met de nieuwste technologie kan veroorloven. Oryx presenteert dit systeem tijdens Fruit Logistica.

Software in de Cloud

Jozef De Smedt van Oryx vertelt: "Om efficiëntie toe te voegen aan de hele keten, is het belangrijk om te investeren in specifieke software. Oryx maakt gebruik van de 'Cloud' om de nieuwste technologieën toegankelijk te maken. Het leveren van een software in de 'Cloud' betekent dat Oryx hun nieuwste software heeft uitgebreid. Daardoor kan de software via een internetverbinding worden gebruikt wanneer u wilt in plaats van te moeten investeren in de aanschaf van het totale pakket. Je betaalt per maand en alleen voor de diensten die u feitelijk gebruikt.""Sommige bedrijven gebruiken de Flex²B-oplossing al jaren. Een voorbeeld is Zespri, een gekend groot bedrijf in de AGF-sector. Flex²B is een uitgebreid systeem dat specifieke oplossingen biedt voor de hele keten van teler tot consument. Voorbeelden van modules zijn: track and trace, inventaris, locatiebeheer, kwaliteit, boomgaardbeheer, leveringen, warehouse management, voedselveiligheid enzovoort."

"Bedrijven die snel resultaat willen zien worden door onze oplossing geholpen. Flex²B is flexibel en budgetvriendelijk. De oplossing vormt zich naar de behoefte van elke onderneming. Flex²B Cloud levert een technologie op een 'pay-as-you-go'-basis. De oplossing komt tegemoet aan de vereisten van nieuwe klanten en zorgt voor nieuwe mogelijkheden bij bestaande omgevingen. De flexibiliteit is groot waardoor er een combinatie of mix mogelijk is van het beste van beide systemen, afhankelijk van de behoeftes van de klant."

Alle schakels worden bijgehouden

Jozef legt uit: "Flex²B in uw computernetwerk of in de cloud speelt in op de behoeftes van de klant door te zorgen voor hun logistiek, lading, ontvangstbewijzen, kwaliteitsmanagement, voorraadbeheer en magazijnbeheer. Deze schakels in de keten worden voortdurend bijgehouden. We kunnen een oplossing bieden voor de hele keten. Bedrijven kunnen ook aparte modules van het systeem bestellen. De top 20 modules zijn beschikbaar als Cloud-diensten. Wat je ook gebruikt, het softwaresysteem op de PC, tablet, de 'Cloud'-versie, of een combinatie, de technologie betaalt zich snel terug."

Hij benadrukt dat Flex²B geen vervanging is van bestaande bedrijfsapplicaties zoals het huidige boekhoud- of ERP-systeem. "Sterker nog: het integreert prima met dergelijke bestaande systemen. De toevoeging van Flex²B zorgt ervoor dat het systeem volledig is ingesteld op problemen in de AGF-sector. Zelfs bedrijven met hun eigen in-house-systeem kunnen nieuwe Flex²B-Cloud-diensten gebruiken.Tracking & Tracing

"De kleinste traceereenheid is een doos", vervolgt Jozef. De kleinste handels- of voorraadeenheid is bijvoorbeeld een pallet. Deze logistieke eenheden zijn allemaal genummerd met een SSCC in overeenstemming met een GS1-codering. We weten precies waar elk product is, zowel in voorraad als onderweg. Aanvullende onderdelen of uitbreidingen van Flex²B zijn mogelijk, bijvoorbeeld de integratie van DESADV-berichten. Dit is een onmisbaar instrument voor 'Tracking & Tracing'. Flex²B kan ook informatie uitwisselen met de huidige software." Volgens De Smedt heeft vandaag de dag iedere teler, distributeur en iedereen in de keten er baat bij om geld te besparen door hun data te laten volgen via een systeem. "De AGF-sector heeft al eigen werk genoeg. Laat onze huidige technologie u helpen met het resterende."

"We hebben tot nu toe al diverse bedrijven bediend die een vooruitziende blik hadden om te werken met een aantrekkelijke software-oplossing op hun eigen server. Nu kunnen bedrijven, van welke grootte dan ook, met ons komen praten omdat deze cloud-technologie voor iedereen beschikbaar is. We nodigen bedrijven graag uit om onze stand op de Fruit Logistica te komen bezoeken. We zijn te vinden in Hal 6.2 Stand C-12. Elk bedrijf die interesse heeft in het besparen van geld in de keten willen we laten zien wat de mooie mogelijkheden zijn van Flex²B."

Voor meer informatie:

Jozef de Smedt
Oryx N.V.
Zonnelaan 29
B-1860 Meise - België
T: +32 2 270 27 60
F: +32 2 270 27 50
www.oryx.be
info@oryx.be

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven