Fotoreportage Fruit Attraction 2014

Tholen - Fruit Attraction 2014 vond plaats van 15 t/m 17 oktober. Met 800 standhouders was de beurs flink gegroeid in vergelijking met vorig jaar. Ook de expositieruimte was een kwart groter. We hebben weer veel mensen gesproken en op de foto gezet. Over het algemeen was men te spreken over de sfeer, de locatie en de organisatie. Sommigen klaagden dat er dit keer meer bezoekers rondliepen die geen interesse hadden in producten, maar zelf juist producten of diensten aanboden. Het was de zesde maal dat Fruit Attraction georganiseerd werd door IFEMA en FEPEX.

Breed aanbod
Er was een compleet aanbod op de beurs: alles wat maar te maken had met aardappelen, groenten, fruit of kruiden. Ook gedroogd fruit en noten, verwerkte producten, verpakkingen en machines waren aanwezig. Om te zien wat de mogelijkheden zijn met groenten en fruit kon men kookdemonstraties bekijken van diverse producten. In een aparte hal konden noviteiten worden bezichtigd.Fotomix met Nederlanders, Belgen en Fransen

De bezoekersaantallen zijn nog niet bekend, maar de verwachting was dat met de stijging van de exposanten, ook het aantal bezoekers meer zou zijn dan de vorige edities. Izak Heijboer, Gertrude Snoei en Kelly den Herder maakten een fotoreportage. Het is een mix van Nederlandse, Belgische en Franse standhouders en bezoekers. Daarnaast zitten er ook ook nog wat foto's tussen van bedrijven met andere nationaliteiten. Je ziet het allemaal hier.

Klik hier voor de fotoreportage


De officiële opening op de eerste beursdag


Het bezoek van de nieuwe Landbouwminister van Spanje: Isabel Garcia Tejerina samen met de Nederlandse Ambassadeur in Spanje Kees van Rij aan de Nederlandse Collectieve stand.Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.