Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Dennis, Groente & Fruit Paradijs:

"Klanten staan versteld van onze scherpe AGF-prijzen in de Markthal"



Tholen - De allergrootste versunit in de Rotterdamse Markthal is van het Groente & Fruit Paradijs. Het bedrijf begon met een marktkraam in Beverwijk, heeft een locatie op de groothandelsmarkt Spaanse Polder (Felah Import Export BV) in Rotterdam, waarvandaan het ook de horeca bedient en wil met de winkel in de Markthal de naamsbekendheid verder uitbreiden.


Dennis

Opvallend is het ruime assortiment verse groenten en fruit. "Naast het Hollandse assortiment bieden we een ruime keus aan biologische en exoten. Ons motto is: Vers, kwalitatief en niet prijzig! En, ook niet onbelangrijk, aangeboden met hart en glimlach", vertelt manager Dennis.



Omdat de overbuurman met name Surinaamse producten verkoopt, kiest Groente & Fruit Paradijs er juist voor om die niet op te nemen in het assortiment. "We moeten het met elkaar doen en daarom vind ik dat je elkaar hier zo niet moet gaan beconcurreren. Mensen komen hier dus voor Hollandse kool en Elstar, kruiden als tijm en dille, maar ook voor rode bananen en cherimoya's. Ik moet wel zeggen dat de exoten de hardlopers zijn in het assortiment."



"Veel mensen associëren de Markthal met duur. Het leuke is dan ook dat klanten reageren of ik wel goed heb afgerekend. Wij bewijzen dat we hier groenten en fruit kunnen verkopen voor relatief goedkope prijzen. Alles wordt rechtstreeks geïmporteerd en van de telers ingekocht, dus de producten zijn scherp geprijsd", verklaart Dennis. "Hiervoor kunnen we gewoon goed in de Markthal staan. Het kost wel wat, maar ook weer geen vermogen."



Hij is goed te spreken over het bezoek aan de Markthal van de afgelopen maanden. "Veel klanten komen terug en er zijn veel buitenlandse groepen geweest, vanuit België, maar ook bussen vol vanuit China en Japan. Alleen de laatste dagen is het echt een stuk rustiger als gevolg van de kou. Daar moet heel snel wat aan gedaan worden!"