Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Upgrade MBP-zakaanhanger van Manter zorgt voor hogere capaciteit

MBP 2 biedt meer capaciteit Manter heeft de bestaande MBP zakaanhanger onlangs geheel opnieuw ontwikkeld en brengt deze machine op de markt onder de naam MBP 2. Deze upgrade van de MBP is een machine, die automatisch net- en jutezakken, voorzien van plastic strip en gaten onder de vulopening van een half-automaat hangt. Wanneer de MBP 2 in combinatie met de de SAB 2 HS (High Speed) werkt, kan deze combinatie een capaciteit halen die kan oplopen tot 19 zakken per minuut
van 25 kilogram.Het unieke van de machinecombinatie MBP 2 en SAB 2 HS is dat deze ook geschikt is voor het verwerken van net- en jutezakken tot en met 50 kilogram. Ook grote zakformaten zijn daarmee probleemloos automatisch aan te hangen. Een groot voordeel van de Manter MBP 2 is de mogelijkheid voor het handmatig aanhangen van zakken. Veel gebruikers zien zich geconfronteerd met een schaarste aan zakken, die geschikt zijn voor automatisch aanhangen. Het is dan een uitkomst wanneer je makkelijk over kunt schakelen naar handmatig werk. De MBP 2 is verder voorzien van diverse servo-drives. Die zorgen ervoor dat de besturing tijdens het gehele aanhangproces controle over de zak houdt. De eerste MBP 2 is reeds in de markt geïnstalleerd en de eerste aantal zijn reeds verkocht.

Eenvoudig te combineren
Nu zijn niet alle klanten gelijk en niet iedereen heeft behoefte aan een machine met een enorme capaciteit als de MBP 2. Immers, het is niet alleen de verpakker die een aantal zakken per minuut aankan, ook de gehele lijn – sorteerder, wasser enzovoorts – moet geschikt zijn voor de hoge capaciteit. Daarom zal de bestaande versie van de MBP gewoon in productie blijven, ook gezien de bewezen flexibiliteit en betrouwbaarheid. Die is dan eenvoudig te combineren met de SAB 2 in standaard uitvoering. Deze al langer bestaande combinatie is geschikt voor capaciteiten tot veertien zakken per minuut van 25 kilogram.

Voor meer informatie:
Marcel Oldenziel
Manter
Tel : +31 591 62 63 00
www.manter.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven