Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Control Union neemt C+ Certificering over

Per 1 januari 2016 heeft Control Union (CU) `C+ certificering B.V.` in het Drentse Roden overgenomen. C+ is een gerenommeerde certificeerder o.a. gespecialiseerd in ISO9001, ISO14001, CO2 Prestatieladder en groenkeur certificering. Dit is een goede aanvulling op het huidige dienstenpakket van CU dat met o.a. GlobalGAP, GRASP en Voedselveiligheid een sterke positie heeft in de agrarische sector. Deze overname past binnen het beleid van CU omdat het de markt verbreedt. Het doel is de business van beide bedrijven te versterken en te vergroten. Beide bedrijven zullen naast elkaar blijven bestaan.

Johan Maris, directeur Control Union Certifications B.V.: "C+ Certificering is een waardevolle partij met een groeiend marktaandeel. Deze overname versterkt onze leidende positie binnen de huidige sectoren waarin wij actief zijn. Als Nederlands familiebedrijf biedt dit ons de kans om samen met C+ certificering de aanwezige technische en innovatieve kennis verder te ontwikkelen."

Jaap Darmeveil, directeur C+ Certificering B.V.: "C+ Certificering heeft in Control Union een partner gevonden die zeer goed aansluit op onze no-nonsense werkwijze en visie: "Certificering met meerwaarde. Gezamenlijk kunnen we het door ons gecombineerde dienstenpakket nog beter aan de behoefte van onze klanten voldoen. Al met al een logische stap, die erg goed voelt."

Meer informatie:
www.controlunion.com
www.c-plus.nl

Publicatiedatum: