Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Twee nieuwe uienschilmachines voor Duitse verwerker

Tre-F BV & Finis BV leverde twee uienschilmachines aan een hoofdproducent van uienproducten in Zuid-Duitsland.

Voor veel bedrijven in de levensmiddelenindustrie is het schillen van uien een kwelling. De uien moeten precies, snel, schoon en veilig geschild worden. Om bij grote hoeveelheden aan deze eisen te voldoen, moet men over moderne, innovatieve techniek beschikken. De uienschilmachines van Tre-F BV & Finis BV proberen al deze eisen te vervullen.

Finis BV biedt de verwerkers van uien een oplossing op maat, onafhankelijk van het ras of de grootte van de uien. Of het nu gaat om het schillen, snijden of het aansluitend centrifugeren van de uien.

Eind 2015 heeft Finis BV twee nieuwe volautomatische uienschilmachines geleverd aan een grote verwerker in Zuid-Duitsland. Deze beschikken over een complete snijtechniek en centrifugeerinstallatie voor een capaciteit van circa 2-3 ton geschilde of gesneden uien per uur. Dit is afhankelijk van de te schillen hoeveelheid uien.Als vooraanstaande Duitse producent van vers geschilde uien is het al de tweede keer dat het bedrijf voor de machines van Finis BV kiest. De nieuwe machines werden begin dit jaar in gebruik genomen. De productieve schilmachines horen tot de belangrijkste technische elementen binnen de compleet nieuwe fabriek.

De nieuw aangeschafte uienschilinstallaties kunnen verschillende producten snel verwerken. Ze beschikken over een cameratechniek die ervoor zorgt dat uien volledig automatisch met circa 22.000 stuks per uur verwerkt en geschild worden.

Een goede prijs-/kwaliteitsverhouding en de professionele ondersteuning door Finis BV zijn een groot voordeel. Finis BV controleert constant via internet door middel van elektronische gegevensverwerking en een camera of de machines technisch gezien goed functioneren. De machines zijn bovendien goed te reinigen en onderhoudsarm.


Voor verdere informatie:

TRE-F BV
Bernd Vonhof
Spoorstraat 21
7051 CG Varsseveld
Nederland
Mobile: +31(6) 20444249
info@tre-f.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven