Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouw Gebr. Weststrate Goes

Landbouwmechanisatiebedrijf Gebr. Weststrate B.V. heeft vergevorderde plannen om aan De Puyeweg in Goes op de plaats van het verwoeste bedrijfsgebouw een nieuw pand te bouwen. Op zondagmorgen 10 april 2016 werd het oude gebouw verwoest door een felle brand.



Gebr. Weststrate B.V. is al sinds 1971 gevestigd op deze beeldbepalende locatie aan de entree van Goes. Het nieuwe gebouw van 4000 m2 zal bestaan uit een grote werkplaats, een ruim opgezet magazijn en diverse ruimtes voor de verkoopmedewerkers op de begane grond. Daarnaast zal er aan de zijde van de toegangsweg naar Goes een grote showroom worden gerealiseerd. Bij de bouw wordt rekening gehouden met de toepassing van duurzame oplossingen om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden.



Het bestaande gebouw is op zondag 10 april door een grote brand verwoest. Al snel na de eerste melding bleek dat het gebouw niet meer te redden viel, en heeft de brandweer het gebouw gecontroleerd uit laten branden. In ruim een uur tijd was het bedrijf totaal verwoest. De oorzaak viel niet te achterhalen. Onlangs zijn de laatste resten van het gebouw gesloopt, zodat het terrein nu gereedgemaakt wordt voor de bouw van het nieuwe pand.



Tot het nieuwe gebouw in gebruik kan worden genomen heeft het bedrijf tijdelijke ruimte voor een werkplaats en een magazijn aangeboden gekregen in Wilhelminadorp, bij groot landbouwbedrijf de Koninklijke Maatschap 'De Wilhelminapolder'; vanaf 18 april konden de klanten hier reeds geholpen worden. In Goes werken er ongeveer 15 mensen. Gebr. Weststrate B.V. heeft ook vestigingen in Krabbendijke en Koudekerke.

Publicatiedatum: