Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Inschrijving voor Amsterdam Produce Show geopend

Het is nu mogelijk om in te schrijven voor The Amsterdam Produce Show and Conference (APS). Dit is een nieuw evenement dat erop gericht is om de internationale AGF- en bloemensector in Nederland bij elkaar te brengen.

Het evenement wordt georganiseerd door dezelfde instantie die verantwoordelijk is voor zowel The New York Produce Show and Conference als The London Produce Show and Conference. Het evenement zal op 2 tot 4 november plaatsvinden in de Westergasfabriek in Amsterdam.

Netwerkmogelijkheden
Op dit evenement krijgen zowel Nederlandse als internationale deelnemers de gelegenheid om in contact te komen met een groot aantal AGF-inkopers uit de retail- en groothandelssector. Er zullen een aantal netwerkevenementen en op Nederland gerichte seminars worden gehouden. Verder zullen er kookdemonstraties worden verzorgd door de culinaire top van Nederland.

Register now
Bestel nu online uw tickets!. Deelnemers moeten zich voor 1 oktober 2016 inschrijven om in aanmerking te komen voor de early bird-korting van 10%. Inkopers mogen het evenement gratis bijwonen.

Het ticket geeft toegang tot de openingsreceptie van APS16 op 2 november en tot het Thought Leaders Breakfast Panel, de presentaties en de kookdemonstraties die op 3 november worden gehouden. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een bedrijfsexcursie, die op 4 november plaatsvindt als de APS is afgerond.

Neem voor meer informatie over de inschrijving contact op via register@amsterdamproduceshow.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven