Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Jaap van der Sar, Sarco Packaging:

"Speciaal een aardappelverpakking gemaakt voor Holland Process Paviljoen"

Tholen - De Aardappeldemodag die op woensdag 31 augustus wordt gehouden in Westmaas kent dit jaar een noviteit: het Holland Process Paviljoen. Tijdens dit nieuwe onderdeel van de Aardappeldemodag worden aardappelen gelost vanuit kisten, gewassen, gesorteerd en verpakt. In deze lijn presenteren verschillende bedrijven hun expertise.

Tolsma-Grisnich demonstreert in deze lijn onder andere het Track&Trace systeem dat de kistenhandling inzichtelijk maakt. Tummers Food Processing Solutions draagt zorg voor het wassen van het product. Dewulf Miedema is aanwezig met de Smart Grader, een optische sorteerder die elke onregelmatigheid uit de aardappelen haalt. Sarco Packaging draagt zorg voor een nette verpakking van de aardappelen en Van Antwerpen WaterTech laat zien hoe het afvalwater ontslibd wordt.


Jaap van der Sar

Jaap van der Sar van Sarco Packaging was gelijk enthousiast toen hij benaderd werd om deel te nemen aan het paviljoen. "Speciaal voor deze dag hebben we een aantrekkelijke 5 kg verpakking met een mooi label ontworpen, die de bezoekers inclusief aardappelen mee naar huis krijgen. Voor een eendaags evenement vergt dit weliswaar een hele organisatie, maar voor ons is het de investering zeker waard. Zowel de verpakkers als boeren weten de aardappeldemodag goed te vinden en dit is een markt waar we traditiegetrouw met zowel onze materialen als machines goed vertegenwoordigd zijn."

Naast de verpakking demonstreert Sarco tijdens de Aardappeldemodag samen met Actitec een meelooplintprinter, die elke zak een unieke code geeft. "Dit speelt in op de toenemende vraag naar traceerbaarheid van de producten. We hebben deze meelooplinten al veel in de aardappelen- en uiensector geleverd", vertelt Jaap.

Het Holland Process Paviljoen is met een pendeldienst bereikbaar op 31 augustus. De rit duurt twee minuten en de touringcar rijdt continu gedurende de Aardappeldemodag.

Voor meer informatie:
Jaap van der Sar
Sarco Packaging
Rondgang 21
5311 PB Gameren
Tel: 0418-562553
Fax: 0418-561338

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven