Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
6 oktober, Bleiswijk

Waterzuivering, technieken en waterstromen in beeld bij WaterEvent

1 januari 2018 komt steeds dichterbij, de datum waarop de restwaterstromen verplicht moeten worden gezuiverd. Tijdens het WaterEvent op donderdag 6 oktober worden glastuinbouwondernemers, toeleveranciers en beleidsmakers bijgepraat over de laatste stand van zaken van de verplichte waterzuivering, de bijbehorende technieken en emissieloos telen.

In workshops, proefbezoeken en korte presentaties krijgen bezoekers tips en tools aangereikt om o.a. meer inzicht te krijgen in collectieve en individuele zuivering, de waterstromen van het bedrijf, microbieel gezond water, chrysant op water en de zuiveringsplicht voor grondteelten.

Nieuw onderdeel tijdens het WaterEvent is de informatiemarkt. Diverse tuinbouwtoeleveranciers informeren de bezoekers over hun kennis en kunde op het gebied van watertechniek. Ook dit jaar is het weer mogelijk om het WaterEvent mee te laten tellen voor verlenging spuitlicentie, onderdeel Veiligheid & Techniek.

Kijk hier voor meer informatie over het programma en aanmelden.
Publicatiedatum: