Publity krijgt Großmarkt Leipzig volledig verhuurd

Het asset management van publity heeft bij de Großmarkt Leipzig opnieuw een groot verhuursucces behaald. Er konden nieuwe huurcontracten voor meer dan 2.500 m² worden afgesloten en huurcontracten voor een oppervlakte van circa 1.000 m² konden worden verlengd. Daarmee is de versmarkt in Leipzig met een totaal oppervlak van 17.500 m² en in totaal 81 marktkramen volledig verhuurd.
 
Eind 2013 heeft publity het asset management van de Großmarkt Leipzig overgenomen. Nu kon zij met de volledige verhuur opnieuw haar succesvolle 'manage-to-core'-strategie bewijzen.


 
De markthal inclusief bijgebouwen van de Großmarkt Leipzig kwamen in 2014 in handen van publity. De markt werd in 1995 op een meer dan 68.000 m² groot areaal opgericht en is het belangrijkste vers- en logistiekcentrum in de regio. Vanaf de standplaats bij de luchthaven Leipzig/ Halle wordt de gehele regio met verse groenten en vers fruit beleverd.
 
"Passend bij onze manage-to-core aanpak konden we de versmarkt in Leipzig niet alleen volledig verhuurd krijgen, maar konden we eveneens de gemiddelde resterende looptijd van de huurcontracten verhogen. We hebben daarmee ook een waardestijging van het gebouw bereikt", aldus Thomas Olek, bestuursvoorzitter van publity.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven