Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Select Potato BV gaat zelfstandig verder

Per 14 maart 2017 gaat Select Potato zelfstandig verder, op deze datum draagt Mol Agrocom BV haar Select Potato BV aandelen over aan Richard de Koster. "Select Potato is met de overname van Mol Agrocom in november 2015 binnen onze groep gekomen. Wij zijn na evaluatie tot de conclusie gekomen dat Select Potato zelfstandig beter tot zijn recht kan komen."

Richard de Koster heeft 20 jaar ervaring bij Mol Agrocom/Select Potato en is momenteel werkzaam als aardappelspecialist bij Select Potato. Richard ziet de overname van Select Potato als een mooie uitdaging en wil het bedrijf verder uitbouwen tot een belangrijke speler binnen de aardappelwereld. Select Potato blijft zich onverminderd concentreren op de productie en handel van pootgoed en het inkopen van aardappelen voor de tafelmarkt, exportmarkt en de verwerkende industrie. De huidige relaties met klanten en distributeurs blijven in stand.

Na de overname wordt gezocht naar een nieuwe locatie, waar Select Potato BV medio 2017 naar toe zal verhuizen.

Voor meer informatie:
Select Potato
Richard de Koster
Tel: (0187) 61 85 58
[email protected].

Publicatiedatum: